Af - 18/03-16 09:27

Guide: Her er påskens fedeste events i AarhusGuide: Her er påskens fedeste events i Aarhus

Der er heldigvis en masse sjove ting at lave, mens metroxpress-avisen holder påskeferie. Her er vores bud:

storybild

Vi er cirka så glade her for, at det er påskeferie, og den vil vi blandt andet bruge på OL-håndhold i Aarhus. (Billede: Polfoto/Dresling Jens)

Du kan stadig få dit daglige skud metroxpress her på mx.dk, men avisen holder påskeferie, og derfor har vi samlet en række events, som du kan få tiden til at gå med, mens du hygger med gækkebreve og påskeæg.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Vigtig OL-håndbold


Her i weekenden bliver det afgjort, om Danmarks håndboldpiger skal til OL, og det bliver såmænd afgjort i Aarhus. Start påsken med at tage i Ceres Arena, hvor Danmark spiller fredag aften klokken 19.00 og lørdag og søndag aften klokken 20.00. Se mere her.

Se årets bedste billeder


I går åbnede Aros op for en udstilling, hvor man kan komme og se Årets Pressefoto 2016 samt en helt masse af det materiale, der var med i opløbet til priserne som årets bedste. Udstillingen kan opleves helt frem til den 17. april, men det er et oplagt undskyldning for en tur på Aros i påsken.

Nyt kæmpemarked rykker ind på Aarhus havn
Nyt kæmpemarked rykker ind på Aarhus havn

Stor koncert-onsdag


Vi kan ikke bestemme os, om vi helst vil høre Page Four eller Morten Breum, men heldigvis kan man nå begge to. Page Four spiller i Musikhuset onsdag klokken 15.00, mens Morten Breum, der egentlig har droppet efternavnet, spiller klokken 23.00 på Train.

Graffiti, tattoos og foodart


Aarhus Art Convention finder sted fra tirsdag til lørdag på Godsbanen, og her har du mulighed for at møde verdens førende graffitikunstnere, blive tatoveret af mere end 150 professionelle tatovører, opleve food vs. art og meget mere.

Se kortet: Her er det billigste og dyreste vand i Østjylland
Se kortet: Her er det billigste og dyreste vand i Østjylland

Masser af sjov for børnene


Påskeferien bliver et slaraffenland for børnene. Der er et kæmpe Lego-univers i Salling med blandt andet en Porsche i virkelig størrelse bygget af legoklodser. Der er gladiator-museum på Moesgaard med mulighed for at lave sit eget sværd. Og så er der astronaut-tema på Steno Museet og Minecraft-event på Dokk1. Slå jer løs.

Tyv gjorde smertefuld modstand: 'Slog politimand flere gange i skridtet'
Tyv gjorde smertefuld modstand: 'Slog politimand flere gange i skridtet'LÆS OGSÅ: Burgerbar smadret med sten en måned efter åbning

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning slår fast: Én årsag til...
bt.dk
Verdensstjerner gik fra hinanden...
bt.dk
Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Rig forretningsmand snød ved kassen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx