Af - 03/03-16 09:29

Blå kritik af Støjberg: Vil ikke lukke omstridt moskeBlå kritik af Støjberg: Vil ikke lukke omstridt moske

Dansk Folkeparti kritiserer ministerens manglende indgriben i Grimhøj-sag - men vil ikke gøre moske-lukning til et ultimativt krav.

storybild

Integrationsminister Inger Støjberg. Arkivfoto. (Billede: Dresling Jens)

Imamers udtalelser på skjulte TV2-optagelser, hvor man bl.a. guider i stening af utro kvinder, har fået Dansk Folkeparti og Konservative til at kræve moskeen på Grimhøjvej i Aarhus helt lukket.

Men det afviser regeringens integrationsminister Inger Støjberg overfor metroxpress, selvom hun flere gange har udtalt at hun havde 'lyst til at jævne moskeen med jorden.'

- Problemet er, at hvis den jævnes med jorden, så vil de her personer jo stadig være derude og bare finde andre steder hen. Der er desværre ikke bare et håndtag, man kan hive i, og så er alle problemer løst, som nogen får det til at lyde som.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Hun mener i stedet, man skal fokusere mere på at holde øje med, hvad der foregår i moskeerne samt bakke op om moderate muslimer.

Ministerens udtalelser får kritik af Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen.

- Jeg synes, det er kritisabelt, at ministeren giver indtryk af at hun vil jævne det med jorden, når hun alligevel ikke rigtig vil gøre noget. Vi vil have moskeen lukket, og det vil vi nu stille forslag om, for vi mener Grundloven tillader det, siger han.

Hvis det er så vigtigt for Jer, hvorfor stiller I det så ikke bare som et ultimativt krav for at støtte regeringen?

- Fordi vi ikke stiller ultimative krav. Så kan politik ikke fungere. Men der er selvfølgelig altid en afvejning. Der kan jo komme et punkt, hvor man siger et her er så vigtigt, at her skal I levere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Ekspert: De unge kongelige kommer til...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx