Af - 12/04-16 16:33

Rektor forbyder nøgenhed: Gymnasieelev fik dildo sparket op i endenRektor forbyder nøgenhed: Gymnasieelev fik dildo sparket op i enden

Et jysk gymnasium trækker nu grænsen overfor nøgenhed.

Her ses et eksempel på optagelsesritualerne til festudvalget fra Horsens Statskole. Klippet stammer fra en længere Youtube-video fra 2012. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Rektor på Horsens Statsskole forbyder nøgenhed for sine elever. Det kommer efter øget intensitet i optagelsesritualer.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Når der for fremtiden skal vælges medlemmer til festudvalget på Horsens Statskole, så bliver det uden blottet teenagehud fra de håbefulde. Rektoren trækker nemlig en streg i sandet og forbyder nu nøgenhed og seksuelle undertoner på gymnasieskolen.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Gymnasium censurerer afslutningsfest for 3.g
Gymnasium censurerer afslutningsfest for 3.g

Beslutningen kommer ovenpå flere beretninger i medierne i den senere tid om en særdeles løssluppen og seksuelt ladet stemning hos landets kommende studenter.

- Det handler jo først og fremmest om at beskytte de unge og sørge for, at de ikke kommer til at udstille sig selv på nettet på en måde, som de vil komme til at fortryde, siger rektor Flemming Steen Jensen til TV 2 Østjylland.

Gymnasium politianmelder elev for at dele nøgenvideo
Gymnasium politianmelder elev for at dele nøgenvideo

En elev på Horsens Gymnasium forklarer, hvordan en ven, der gerne ville være med i festrådet, fik sparket en dildo op i enden.

- Jeg har set en video med en af vores skolekammerater fra 3.G, der får en dildo sparket op i sin røv. Og han gjorde det kun for at få en chance for at komme med i festudvalget, fortæller Ruslan Shebahv, som går på Horsens Statsskole til TV 2 Østjylland.

Rektoren fra det østjyske gymnasium forklarer, at nogle af eleverne sidste år skulle barbere kønshårene af hinanden for at komme i betragtning til at være med til at arrangere festerne, og det er for meget, mener han.

Piger stripper og giver lapdance foran lærere og elever
Piger stripper og giver lapdance foran lærere og elever

- Der har vi været nødt til at være ude ved eleverne og sige, at det er over grænsen. Det vil vi ikke acceptere, og det vil vi ikke have, siger Flemming Steen Jensen til TV2 Østjylland.

LÆS OGSÅ: Rektor lukker skoleblad med sexsladder - men vil helst lade det fortsætte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx