Af - 26/06-15 07:50

Fem dødssyge ting du kan lave i Aarhus i weekendenFem dødssyge ting du kan lave i Aarhus i weekenden

Vanen tro bringer vi her fem bud på, hvad du kan lave i weekenden. Men det ser ud til, at alle tager på Roskilde Festival. Vi er overladt til pilgrimsvandringer, folkedans og kinesisk samtidskunst.

Bildstrecke im Grossformat »

Der plejer at være godt gang i den i Aarhus i weekenderne, men noget tyder på, at indbyggerne hellere vil afsted til Roskilde Festival - i hvert fald bliver det en lidt stille weekend denne gang. Burhan G kigger forbi Fed Fredag i Tivoli Friheden og Strandbaren er åben nede på havnefronten, men derudover er der lagt op til en lidt stille weekend for aarhusianerne.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Men fortvivl ikke - vi har samlet fem alternative bud på, hvad du kan gøre i weekenden:

1. Folkedans: Fra 12.30 fredag kan du danse folkedans i Musikhuset. Med lidt god vilje er det vel næsten ligesom at stå foran scenen og høre Paul McCartney til Roskilde Festival... Næsten.

Se billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslag
Se billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslag

2. Pilgrimsvandring i Risskov. Det sker ved Ellebjerg Kirke lørdag formiddag fra kl. 9.45.

3. Mini-seminar om kinesisk samtidskunst: Lørdag er der et arrangement på Galleri Image, der i øjeblikket udstiller Liu Jin. Han kigger selv forbi kl. 14.00 og fortæller om sine værker.

4. Er du til musik, så kigger Nathan James forbi Aarhus på sin Danmarks tourné lørdag aften, hvor han spiller på Vestergade 58. Han er amerikansk bluesmusiker.

Udsatte børn i 'livsfare': Familiechef erkender lovbrud
Udsatte børn i 'livsfare': Familiechef erkender lovbrud

5. Til dig med børn: Danseskolelederen Marianne Eihilt besøger Tivoli Friheden lørdag kl. 14.00, hvor hun giver alle, der har lyst, en guide til, hvordan man bedst svinger træbenet.

​​​

LÆS OGSÅ: Har du en gammel cykel? Esther åbner cykelskole for flygtninge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx