Af - 28/09-15 13:31; Opdateret: 28/09-15 16:46

Skilsmisse sendte Flemming på mandecenter: - Det har betydet alverden for migSkilsmisse sendte Flemming på mandecenter: - Det har betydet alverden for mig

Flemming Simonsen havde altid været i forhold, så da han pludselig stod midt i en skilsmisse, gik han til Mandecentret i Aarhus for at få hjælp.

storybild

33-årige Flemming Simonsen blev for to år siden skilt, og Mandecentret i Aarhus var med til at hjælpe ham videre. (Billede: Screendump/Mandecentret Aarhus)

33-årige Flemming Simonsen blev for to år siden skilt, og det fik ham til at søge hjælp på Mandecentret i Aarhus, hvor han kom med i en netværksgruppe.

- Jeg havde altid været i det forhold, så jeg kendte ikke rigtigt til andet og følte derfor, at jeg stod helt på bar bund. Jeg ville videre med mit liv, men jeg manglede ingredienserne til det, og der passede Mandecentret bare ind, siger han til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Mandecentret i Aarhus udvider snart med flere permanente pladser, fordi de ser et behov for at hjælpe enlige fædre.

- De skal ikke ende på forsorgshjem, hvor det kan være svært at have børn med, fordi der ofte er misbrugere og lignende, siger centerleder Kim Nidam til metroxpress i en artikel, som du kan læse her.

Sjældne biler solgt for over 150 millioner - Se de 10 dyreste her
Sjældne biler solgt for over 150 millioner - Se de 10 dyreste her

Så galt var det aldrig ved at gå for Flemming Simonsen, men i forbindelse med skilsmissen oplevede også, hvordan han havde svært ved at være der for sine børn.

- Selv om man elsker sine børn, så er der bare noget andet, der fylder oppe i hovedet, så jeg var ikke så god til at få planlagt ting med dem, siger han og giver et eksempel på, hvordan Mandecentret hjalp ham på børnefronten.

- Min ekskone var med dernede, hvor vi fik lavet en aftale for, hvordan vi skulle gøre med børnene. Det var fedt, fordi det var helt neutralt og udelukkende for at hjælpe os som familie, siger han.

Teenage-pige anmelder voldtægtsforsøg: 19-årig mand er anholdt
Teenage-pige anmelder voldtægtsforsøg: 19-årig mand er anholdt

I dag er Flemming kommet sig over skilsmissen, og det takker han blandt andet Mandecentret for.

- Det har betydet alverden, og det har gjort det hele meget nemmere, siger han.

LÆS OGSÅ: 90-årige Erik flygtede fra Gestapo – nu vil han hjælpe en flygtning

LÆS OGSÅ: Sådan får Aarhus plads til 450.000 indbyggere i 2050

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx