Af - 22/08-16 10:19

Sara Slott bliver hyldet i AarhusSara Slott bliver hyldet i Aarhus

Sara Slott - én af de helt store helte ved OL i Rio - er hjemme igen med sølv om halsen. Hendes idrætsklub har i samarbejde med kommunen sørget for en festlig velkomst, hvor alle er velkomne.

Bildstrecke im Grossformat »

Der blev ikke kun slået personlig rekord, men også sat en ny nordisk rekord i 400 meter hæk, da Sara Slott spurtede i mål til en sølvmedalje ved OL i Rio. I dag bliver hun så i Aarhus hyldet for sin flotte præstation.

LÆS OGSÅ: Sara Slott vinder historisk medalje i atletik

- Det er jo noget ganske særligt, som Sara har præsteret i Rio - den første kvindelige løber i en finale, og så får hun ovenikøbet sølv, siger en stolt Anders Christensen, klubchef i idrætsforeningen Aarhus 1900, hvor Sara Slott har trænet i mange år.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Hyldesten starter klokken 12.30 ved Hotel Royal, hvor der vil være taler af både rådmand Rabih Azad-Ahmad og borgmester Jacob Bundsgaard under festlighederne, som kommer til at foregå indenfor.

LÆS OGSÅ: Sara Slott var inspireret af Blumes vej til OL-guldet

Anders Christensen påpeger, at selvom det er Sara Slott, der er i fokus og skal hyldes, så må man ikke glemme hele staben bag udøveren, der også skal hyldes.

LÆS OGSÅ: SÅDAN! Sølv til Sara Slott Petersen i hækkefinalen

- Saras træner Mikkel (Mikkel Larsen, red.) kommer også. Han har gjort det rigtig godt, og i dag er også en hyldest til ham. Derudover er det også en hyldest til massørerne og mange flere, som har været med til at få sølvet med hjem til Danmark, siger han.

LÆS OGSÅ: Sara Slott Petersen løber sig ind i historisk finale

LÆS OGSÅ: Sara Slott: Jeg kan bide skeer med de bedste i Rio

LÆS OGSÅ: Sara Slott sætter årets bedste tid i London

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx