Af - 08/02-16 09:41; Opdateret: 08/02-16 10:01

Mand måtte ringe 112: Sad fast i affaldsskaktMand måtte ringe 112: Sad fast i affaldsskakt

En mand måtte søndag aften ringe 112 for at blive hjulpet op af en affaldsskakt. Han var kravlet derned for at finde sin pung,

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad gør man, hvis man ikke kan finde sin pung, og man er overbevist om, at den er røget ned i affaldsskakten?

Man kravler selvfølgelig ned efter den! Det besluttede en mand fra Aarhus-forstaden Tilst sig for søndag aften, og det endte ikke særlig godt.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Manden endte med at sidde fast, men ikke mere, end at han kunne få fat i sin telefon og selv ringe 112. Og så måtte Østjyllands Brandvæsen ud for at hjælpe ham op ad affaldsskakten.

- Det er en af de affaldsskakter, der står på gaden, som man kan trække op og tømme, og de er vel et par meter dybe, siger indsatsleder Johnny Damgaard fra Østjyllands Brandvæsen til TV 2 Østjylland.

Husker du 90’er-toasten? Den er tilbage!
Husker du 90’er-toasten? Den er tilbage!

Manden blev trukket op igen uden den store dramatik og uden at være kommet til skade. Og han fandt sin pung, men den var ikke røget ned i affaldsskakten.

- Da han var nede i affaldsskakten, konstaterede han, at pungen var i lommen, man han var taknemmelig for, at vi kunne hjælpe ham, fortæller Johnny Damgaard.

Metroxpress har været i kontakt med Østjyllands Brandvæsen for at få flere detaljer om episoden, men på grund af vagtskifte har de ingen informationer om den, ud over at det skulle være sket på Tuestensvej. Østjyllands Politi kender heller ikke til episoden.

Overraskende: Det her er Danmarks farligste arbejdsplads
Overraskende: Det her er Danmarks farligste arbejdsplads

LÆS OGSÅ: 73-årig erhvervsmand meldt savnet i Aarhus

LÆS OGSÅ: Cyklist påkører kvinde og forsøger voldtægt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx