Af - 17/02-16 10:08; Opdateret: 17/02-16 10:20

Yahya Hassan i ny video: Jeg er lige blevet forsøgt stukket nedYahya Hassan i ny video: Jeg er lige blevet forsøgt stukket ned

Den kontroversielle digter fortæller i en video på sin Facebook-side, at han har været involveret i endnu en episode, hvor nogle har været efter ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Yahya Hassan blev i sidste uge anholdt i Aarhus.

- Jeg er lige blevet forsøgt stukket ned på åben gade i Aarhus.

Sådan starter digteren Yahya Hassan i en video, som han har lagt op på sin Facebook-side, hvor han fortæller om det, der ifølge ham var endnu et forsøg på et overfald.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

På videoen kan man se, at han står på Banegårdspladsen i Aarhus mellem gågaden og indgangen til Aarhus Banegård, mens der er blå blink i baggrunden. Han fortæller om en episode, der skulle været sket kort forinden.

- Jeg bliver jagtet af tre personer med knive midt inde i gågaden, og hvis jeg ikke havde haft noget på mig, som jeg kunne skræmme dem væk med, så havde jeg nok ikke stået oprejst lige nu, siger Yahya Hassan i videoen uden at nævne, hvad han havde på sig.

Har lige overlevet endnu et attentatforsøg.

Opslået af Yahya Hassan på 16. februar 2016

Q om Nationalpartiets eksklusion af Yahya: Det eneste rigtige at gøre
Q om Nationalpartiets eksklusion af Yahya: Det eneste rigtige at gøre

Østjyllands Politi fortæller Århus Stiftstidende, at de blev kaldt ud til en episode ved 7-eleven på Banegårdspladsen, men de vil ikke nævne navne og kan derfor ikke bekræfte, om Yahya Hassan var indblandet.

Ingen blev anholdt, og politiet kunne uden den store dramatik forlade stedet igen. Det eneste dramatiske for dem var, at Yahya Hassan endnu engang sendte en bredside afsted efter dem i videoen.

Yahya Hassan raser efter anholdelse: Jeg bliver forfulgt af politiet
Yahya Hassan raser efter anholdelse: Jeg bliver forfulgt af politiet

Det gjorde han også i forbindelse med en anholdelse i sidste uge, hvor han mente, at politiet var efter ham. Her blev han anholdt efter en biljagt - angiveligt for at være påvirket af narkotika.

Siden har han flere gange fået gjort opmærksom på sig selv ved eksempelvis at forlade et interview på TV 2 News med ordene 'hils Pia', ligesom han måtte se sig ekskluderet fra Nationalpartiet og dermed sin politiske karriere.

Yahya Hassan anholdt efter biljagt
Yahya Hassan anholdt efter biljagt

LÆS OGSÅ: Nu som rapper: Hør Yahya Hassans nye sang her

LÆS OGSÅ: TV: Yahya Hassan lægger sin dødskørsel på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx