Af - 30/08-15 07:01

Her er fem festuge-ting du kan lave i dagHer er fem festuge-ting du kan lave i dag

Søndagen byder på færre koncerter, men der er stadig masser af events på programmet.

Bildstrecke im Grossformat »
Et af de events, som Festugen selv fremhæver, er de tre Trio-koncerter. Her har tre soloartister, der virkeligt kan deres kram, slået sig sammen, og de hiver så en række gæster forbi til deres shows. De tre kunstnere er alle blandt de bedste i deres hjemland, og det er argentinske Diego Schissi, amerikanske Tony Garnier og svenske Gustaf Ljunggren. Det er tredje og sidste år med Trio-koncerter, så det er nu eller aldrig. 30. august klokken 20.00 i Atlas - 150-250 kroner. Hvis der nu er tømmermænd, der skal kureres, eller hvis man bare gerne vil prøve noget lidt anderledes mad, så kan man tage forbi de mange madvogne på Officerpladsen. Her kan man blandt andet få traditionel koreansk cuisine eller en hotdog ud over det sædvanlige. 30.august klokken 11.00 ved Officerpladsen - 30-150 kroner Måske er det ved at være tid til at komme til havs, og her byder festugen også på et par muligheder. For det første er der havnerundfart, hvor det er muligt at få et blik over, hvordan Aarhus Havn efterhånden ser ud med alle de nybyggerier. Alternativt kan man tage en tur i 'Den Blå Bro', der er et projekt, som skal lægge op til, at der (måske) skal sejle en form for havnebusser mellem Dokk1 og Brabrand sø. Havnerundfart: 30. august klokken 10.00 ved Honnørkajen - 40-70 kroner 'Den Blå Bro': 30. august klokken 13.00 ved stoppesteder mellem Mølleparken og Dokk1 - 20 kroner Aarhus Modelflyve Club står for en opvisning af de relativt små flyvemaskiner, og der vil desuden være faldskærmsudspring og flyvning med bemandet, ultralet fly. Showet kan blive ændret, udsat eller aflyst, hvis vejret er dårligt, men DMI melder indtil videre om okay vejr for søndagen. 30. august klokken 13.00 på AMC's flyveplads - Gratis 'Den Blå Rambla inviterer i forbindelse med Aarhus Festuge byens borgere og gæster til aktiviteter på, i og ved vandet. Festivalen vil byde på sportslige såvel som kulturelle oplevelser og henvender sig til både store og små vandglade sjæle,' lyder invitationen fra Aarhus Festuge. 30. august klokken 10.00 ved området omkring havnen - Gratis

Så blev det søndag, og det betyder måske tømmermænd for dem, der har brugt natten på at feste i Festugen.

Tømmermænd er der på en måde også i programmet, der lige skruer et par hakker ned i tempo - især i forhold til koncerter.

Der er selvfølgelig stadig mange ting at se på, og vi har her på MX Aarhus samlet fem bud på det bedste fra søndagens program.


LÆS OGSÅ: GALLERI: Festugens lys-tema virker klart bedst i mørke

LÆS OGSÅ: Fem gode råd til en fed festuge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx