Af - 30/06-16 10:19

Festugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events herFestugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events her

- Vi beholder lige et par esser i ærmet til efter sommerferien, lyder det fra Aarhus Festuge, der ellers har præsenteret størstedelen af deres program.

storybild

(Billede: PR-foto)

Aarhus Festuge skaffer selv godt 20 procent af de mere end 1.000 arrangementer, der er i løbet af de 10 dages festligheder, og nu har de så præsenteret stort set dem alle.

- Vi beholder lige et par esser i ærmet til efter sommerferien, siger kommunikationsansvarlig Line Hedeboe om de få, der mangler fra deres side.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Aarhus' nabokommuner trækker sig ud af byens lufthavn
Aarhus' nabokommuner trækker sig ud af byens lufthavn

Temaet i år er ’Upside Down’, og derfor har de forsøgt at vende op og ned på det hele, blandt andet med en stor illusion på Bispetorv og japansk virtuel underholdning til gallaåbningen.

- Vi bruger både temaet til at vende op og ned i bogstavelig forstand og i overført betydning. Men det handler også om at bruge byen på nye måder, såsom at bruge åen som scene og ikke kun til at sejle på, eller ved at holde pop- og rockkoncerter i kirken, siger Line Hedeboe.

Festugen foregår fra 26. august til 4. september, og man kan gå på jagt i programmet på aarhusfestuge.dk.

Børn helt ned til ni år kaster sten mod politiet
Børn helt ned til ni år kaster sten mod politiet

LÆS OGSÅ: Lufthavnens skæbne udsættes igen: - Det er uansvarligt

LÆS OGSÅ: Belgien udleverer mistænkt i stor jysk kokainsag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx