Af - 29/05-14 17:02; Opdateret: 29/05-14 17:35

Kronprinsparret søger kuli til køkkenetKronprinsparret søger kuli til køkkenet

Kronprins Frederik og hans hustru Mary, vil have sund mad lavet på højt gastronomisk fagligt niveau, når de sætter sig til bordet med familie og venner.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Kronprinsparret søger ny kok, som sammen med parrets chefkok, skal sørge for, at der kommer en lind strøm af sund gastronomimad på bordet.

Det fremgår af et stillingsopslag, som hoffet netop har opslået.

Ifølge opslaget skal den nye kok være fagligt dygtig og engageret, men også være parat til at snuppe opvasken og skure gulvet samtidig med den toplækre affodring af såvel familie, gæster, personaler samt deltagere i parrets officielle arrangementer - alt sammen både til fest og til hverdag.

Herudover efterlyses 'en solid viden om sund kost, råvarer og råvarernes bearbejdning, at man kan lave mad på et højt fagligt niveau, har overblik, ordenssans, situationsfornemmelse, empati, gode samarbejdsevner, er serviceorienteret, fleksibel og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet og effektivitet'.

Af jobannoncen fremgår desuden, at hoffet anser sig selv som 'en organisation, der 'værner om sine traditioner, men samtidig fungerer som en dynamisk og moderne arbejdsplads'.

LÆS OGSÅ: Har været gift i 10 år: Her er forvandlingen

LÆS OGSÅ: Nu udtaler Kronprinsen sig om skandalen

LÆS OGSÅ: Kronprinsen gennemfører Vasaløbet for tredje gang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx