Af Simon Boas - 07/02-18 12:52

Uopklaret mordsag genoptages: Kender du denne mand?Uopklaret mordsag genoptages: Kender du denne mand?

Mordet på Heidi Abildskov får en ny chance for at blive opklaret.

storybild

Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt (Billede: Claus Bech / Privatfoto)

Nordsjællands Politi genoptager nu efterforskningen af en drabssag fra 2012, hvor den 41-årige Heidi Abildskov blev slået ihjel på en adresse i Virum.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

'Den 16. november 2012 indgik der anmeldelse om, at der var fundet en død kvinde i haven til Frederiksdalsvej 174 i Virum, som viste sig at være identisk med 41-årige Heidi Abildskov, som boede på adressen. Drabstidspunktet antages at være den 16. november 2012 omkring kl. 01:00.'

Nye efterforskningsmetoder har nu givet nye oplysninger til sagen, og politiet har derfor brug for offentlighedens hjælp. I den forbindelse efterlyser de en gerningsmand, der beskrives som:

'Mand, ASIATISK af afstamning, ukendt alder og højde, var inden drabet iført en sort dynejakke mrk. ”BUDDY”, str. L med lynlås foran og 2 skrålommer, lysegrå joggingbukser mrk. ”LEOPARD” str. 176 med mørkeblå og gule striber på langs af benene og sorte strømper.'

Ifølge politiet skulle gerningsmanden have medbragt en rørtang af mærket SANDVIK BAHCO, som blev efterladt på gerningsstedet, ligesom det oplyses, at gerningsmanden i forbindelse med drabet pådrog sig en skade  indvendigt i formentligt højre hånd, hvorfra han blødte kraftigt.

'Skaden kan have været behandlingskrævende og hånden har formentligt været bandageret eller plastret i dagene efter drabet,' lyder det videre.

Der blev desuden sikret fuld DNA-profil fra gerningsstedet samt  hånd- og fingeraftryk fra gerningsmanden, der siden er søgt via Interpol i en lang række lande. En senere analyse har vist, at gerningsmanden var påvirket af flere typer narkotika.

Af den grund er Nordsjællands Politi interesseret i at få oplysninger fra personer, der har:

  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i november 2012 var iklædt ovennævnte tøj, der betegnes som ”genbrugstøj” eller ”klunsertøj”.
  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der færdes i narkotikamiljøet i Storkøbenhavn, men også i resten af Danmark.
  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der på gerningstidspunktet, og dagene efter, havde pådraget sig en skade i formentlig højre hånd.
  • Kendskab til en rørtang mrk. SANDVIK BAHCO, der blev efterladt på gerningsstedet.
Ved du noget om sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Kvinde blev fundet liggende på...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx