Af - 03/04-14 17:49

Louises bror er fundet: Læser satte jobbet på spil for at hjælpeLouises bror er fundet: Læser satte jobbet på spil for at hjælpe

17-årige Louise fra Herning efterlyste i går sin storebror her på mx.dk. Nu har en læser hjulpet med at finde frem til ham.

storybild

Louise Bachmann vil gerne i kontakt med sin storebror, og nu har en mx.dk-læser hjulpet hende et afgørende skridt på vejen, efter at mange i går valgte at dele artiklen på sociale medier. (Billede: Privatfoto)

Louise Bachmann fra Herning tænker på sin storebror Brian hver dag. Men hun har ikke kontakt til ham og ved intet om ham. Nu har en metroxpress-læser imidlertid hjulpet hende et stort skridt tættere på at møde ham.

17-årige Louise efterlyser ukendt storebror: Han skal bare vide jeg findes
17-årige Louise efterlyser ukendt storebror: Han skal bare vide jeg findes

Den venlige læser har fundet frem til Louises brors nuværende adresse i København, fordi læseren igennem sit arbejde har adgang til folkeregistret. Det er imidlertid ikke tilladt for ham at bruge sin adgang til den slags, og derfor ønsker han at forblive anonym – hvis hans misbrug bliver opdaget, kan det i yderste konsekvens koste ham jobbet. Men Louise er ham meget taknemmelig.

- Jeg synes han er megasej. Tænk at man gider gøre det. Det er vildt. Han skal klappe sig selv på skulderen, siger hun til mx.dk.

Efterlysning af 4-årig pige er falsk
Efterlysning af 4-årig pige er falsk

Den anonyme læser fandt ved hjælp af brorens fødselsdato frem til ham, og det viste sig, at han har skiftet efternavn til Christiansen, hvilket måske er grunden til, at Louise har haft svært ved at finde ham.

Nu ser det imidlertid ud til, at det er lykkedes, og derfor glæder hun sig over, at mange læsere valgte at dele efterlysningen på sociale medier.

Dansk familie søges: 40 år gamle breve kom aldrig frem
Dansk familie søges: 40 år gamle breve kom aldrig frem

- Tusind tak for hjælpen, siger den 17-årige pige, der efter eget udsagn er lige så nervøs, som hun er lettet.

Louise, der til daglig arbejder i Kvickly i Herning, vil nu enten sende et brev eller forsøge at overtale sin mor til en køretur til København, hvor broderen Brian ifølge folkeregistret har adresse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx