Af - 02/04-17 08:19

Seere raser fortsat over 'X Factor'-vinder: - Han var klart den dårligste finalist!Seere raser fortsat over 'X Factor'-vinder: - Han var klart den dårligste finalist!

Det blev Morten Nørgaard, der løb med sejren, da finalen af dette års X Factor løb af stablen fredag aften. Den 26-årige 'Underdog' skiller dog seer-vandene, da han vandt trofæet over finalisterne Chili og Mia.

Bildstrecke im Grossformat »

Bookmakernes favorit var indtil sidste øjeblik Thomas Blachmans deltager Chili. Alligevel blev det den undertippede og mindst trænede sangstemme Morten Nørgaard, der hørte sit navn, da værtinde Sofie Linde råbte vindernavnet op.

Men det var langt fra en enstemmig beslutning. Hverken seerne eller dommerpanelet er enige, i at netop Morten skulle have vundet dette års finale.

Stemmefordelingen faldt dette år utrolig tæt med en fordeling på 48 og 52 procent, der altså blev til Morten Nørgaards fordel. Dommer Thomas Blachman har efter finalen været ude at sige, at seerne er dumpet på grund af valget af vinder, ligesom mange af seerne har tyet til tasterne for at komme med deres mening om årets vinder af det populære talentprogram.

'What ?! Han var klart den dårligste af de tre der var tilbage !?Tillykke til ham men synes bestemt ikk det er den rette !' Skriver Katja Herhold Larsen:

Thomas Korsholm Christensen er heller ikke tilfreds med resultatet, 'Efter at have set finalen i X-FACTOR må jeg konkludere at det ikke længere er en sangkonkurrence ,men at det er blevet til en sympatikonkurrence for det var da efter min mening den af de 3 finalister der var dårligst til at synge der vandt . Men så er der da håb for mig til næste år hvis jeg stiller op.':

'Epic fail, jo han er da sød og synger fint, men det er da intet ift chili eller Mia der har skrevet den bedste vindersang (helt selv). Det er så typisk danskerne at stemme på en pga historien bag.' Deler Mette Sørensen:

Og sådan fortsatte kommentarerne, efter sejren blev annonceret.

DR har været ude og svare på de hårde ord, der kommer fra mange af seerne. Blandt andet på den anklage, som mange kommer med, at det ikke handler om at være den bedste sanger. Til det svarer DRs underholdningschef.

»Hvordan definerer man egentlig det at synge bedst? Det er klart for enhver, at Mia og Chili selvfølgelig rent teknisk kan mere end Morten. De har jo også øvet sig mere. Men Morten kan synge sig ind i hjertet på en hel masse mennesker, og derfor var han den, der fik flest stemmer,« siger Jan Lagermand Lundme til DR.

Morten sang sig til sejren med sit eget hit 'The Underdog', som han har fået hjælp til at skrive af Rasmus Seebach og Ankerstjerne. Med netop den sang fik han flest stemmer og vandt titlen som vinder af X Factor 2017.

LÆS OGSÅ: DR afslører gyser-tal: SÅ tæt var 'X Factor'-finalen

LÆS OGSÅ: Blachman efter chok-finale i 'X Factor': - Hvad fanden skete der?

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Mortens nye liv: Nu begynder kvinderne at skrive

LÆS OGSÅ: Vred Blachman smider bombe: - Ja, fuck det!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Bollywoods første kvindelige...
bt.dk
Rødt kort, lynmål og straffe i...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx