Af - 27/10-16 19:42; Opdateret: 27/10-16 21:42

Fire døde i tragisk ulykke: Nu lukker BonBon-land populær forlystelseFire døde i tragisk ulykke: Nu lukker BonBon-land populær forlystelse

BonBon-land har valgt at lukke en af deres mest populære forlystelser, efter at fire personer forleden døde i en lignende forlystelse i Australien.

Bildstrecke im Grossformat »

Tirsdag eftermiddag lokal tid døde fire personer på tragisk vis, da de blev kastet ud af bådene i en populær rafiting-forlystelse i Dreamworld i den australske delstat Queensland.

Se billeder fra ulykken i galleriet!

Det har nu fået BonBon-land herhjemme til at tage konsekvensen og lukke deres lignende forlystelse 'Bæver-rafting'.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fire personer omkommet i ulykke i forlystelsespark
Fire personer omkommet i ulykke i forlystelsespark

Beslutningen kommer fire dage før, at den sydsjællandske forlystelsespark takker af for denne sæson. På BonBon-lands egen hjemmeside begrundes lukningen af 'Bæverrafting' med, at der stadig foretages undersøgelser af den lignende forlystelse i Australien.

- Sikkerhed er for BonBon-land den højeste prioritet, og vi har derfor besluttet at lukke forlystelsen magen til 'Thunder River Rapids', indtil årsagen bag den tragiske ulykke i Dreamworld er afklaret, lyder det i den officielle udtalelse fra BonBon-lands hovedkontor ifølge Ekstra Bladet.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om blandt andet virksomheder, nye initiativer og produkter, der bliver taget af markedet.

'Bæverrafting' er ifølge BonBon-land Nordens længste raftingforlystelse. Ligesom med den australske udgave foregår sejlturen i runde både med plads til seks personer, der fragtes fremad på et transportbånd, skriver Ekstra Bladet.

I tirsdagens dødsulykke stødte to raftingbåde sammen, så den ene vippede over, og passagererne blevet kastet over bord.

To personer blev fanget under båden, mens to andre blev suget ned under selve transportbåndet under vandet.

TV: Så vild er Tivolis nye forlystelse
TV: Så vild er Tivolis nye forlystelse

BonBon-land oplyser i deres meddelelse, at lukningen af 'Bæverrafting' er en 'proaktiv og forebyggende foranstaltning,' som sker efter 'sædvanlig protokol.'

Samtidig oplyeses det, at leverandøren af den danske 'Bæverrafting'-bane, firmaet Intamin, har bekræftet, at forlystelsen i Dreamworld i Australien hverken er bygget eller leveret af dem.

Se video af 'Bæverrafting' nedenfor:


LÆS OGSÅ: TV: Kravl med op i Tivolis højeste tårn - hvis du altså tør?

LÆS OGSÅ: Hældte 400 liter glidecreme på monster-rutsjebane: Så stak det helt af

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx