Af - 06/09-16 20:46

Rockerdrab: 25-årig Satudarah-medlem fundet dødRockerdrab: 25-årig Satudarah-medlem fundet død

En 25-årig mand er fundet dræbt og ifølge flere medier muligvis parteret i Albertslund.

Bildstrecke im Grossformat »

En person er fundet død i Albertslund. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Det er en 25-årig mand med forbindelse til rockerklubben Satudarah, der angiveligt skulle have været forsvundet siden slutningen af august, der er fundet dræbt. Det bekræfter politiet.

- Vi efterforsker sagen som drab og i den forbindelse søger vi vidner, der inden for den sidste uge, har set mistænkelig aktivitet i området omkring Orchidevej i Albertslund og omkring Hedeparken 179 i Ballerup, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

LÆS OGSÅ: Medier: Politiet finder parteret lig i rockersag

Medier beretter ligeledes om, hvordan politiet har fundet flere forskellige poser - angiveligt med flere kropsdele i hver.

Liget blev ikke fundet langt fra den lejlighed, Københavns Vestegns Politi ransagede mandag i Ballerup. Mandag skrev politiet i en pressemeddelelse, at sagen omhandlede en mulig frihedsberøvelse og mishandling af en yngre mand fra det kriminelle miljø på Københavns Vestegn.

LÆS OGSÅ: Politiet mørklægger stor aktion i Ballerup

To mænd blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre. Mændene er sigtet for drab og medvirken til drab og er varetægtsfængslet fire uger frem til den 4. oktober.

LÆS OGSÅ: Politiet er stærkt bevæbnet ved stor aktion


LÆS OGSÅ: Medie: To mænd er fængslet i mørkelagt rockersag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx