Af - 01/04-15 11:40; Opdateret: 01/04-15 13:08

Det siger din sport om dig: Svømmere er bedst i sengenDet siger din sport om dig: Svømmere er bedst i sengen

Svømmere er for eksempel lykkeligst, renlige og de bedste elskere, mens cyklister er de mindst stressede og stemmer radikalt

Bildstrecke im Grossformat »
. Du kan ikke se på den i spinninglokalet, der sveder mest og konstatere, at han er i bedst form, forklarer Henrik Duer. Det er rigtigt, at vi kan svede mere, jo bedre form vi er i, men det er individuelt, hvor meget sved, vi producerer, og du kan derfor ikke bedømme, om en person er i god eller dårlig form ud fra svedproduktionen. For de fleste vil der ikke være den store forskel på, om du lunter fem kilometer eller går fem kilometer i rask tempo, når man ser på, hvor meget du forbrænder. Men sprinter du fem kilometer, vil du forbrænde mere på grund af ændret nyttevirkning, vindmodstand og så videre, ligesom løb er bedre for dit kredsløb. Har du ekstra kilo på maven, kan du tage alle de mavebøjninger, du vil, det får ikke fedtet til at forsvinde. Når du taber dig på den sunde måde dvs motion og sund kost, er det dine gener, der bestemmer, hvilke depoter som der bliver tæret mest på, og du kan altså ikke træne fedtet væk bestemte steder. I praksis vil de fleste forbrænde flest kalorier med konditionstræning med høj intensitet. Til gengæld kan styrketræning forbedre din forbrænding, når du er i hvile, og det er derfor en fordel, hvis du kombinerer styrke- og konditionstræning. Kosten er selvfølgelig enorm vigtig, når du gerne vil tabe dig, men hvis du gerne vil have det sundeste vægttab og samtidig øge sandsynligheden for at det bliver varigt, skal du kombinere kost og træning. Forskning har vist, at 90 procent af de personer, der har været gennem et vægttab og har haft held til at holde vægten, både havde lavet ændringer i motion og kost. Du kan sagtens træne bestemte muskelgrupper større end andre. Det kommer helt an på, hvor meget du træner. Træner du tre gange om ugen, får du det helt automatisk, så du skal træne rigtigt meget, hvis du har brug for hviledage.

Største lykke og bedst elskov findes hos svømmerne.

Et nyt studie viser nu, at din yndlingssport siger mere om dig end du måske lige havde forestillet dig:

Ifølge undersøgelsen er svømmere de bedste elskere og de mest lykkelige, løbere hører til de mest extroverte, og de, som foretrækker at gå, går mindst op i penge og ting.

Undersøgelsen, som er lavet selskabet Mindlab på vegne af den britiske hjerteforening, viser således ifølge Daily Mail, at dit valg af sportsgrene afslører personlige træk som blandt andet din vilje til at donore til velgørenhed, hvad du læger og sågar hvem du har tænkt dig at stemme på – cyklister stemmer for eksempel radikalt, mens løbere foretrækker socialdemokratiet og desuden elsker at være midtpunkt og foretrækket upbeat danserytmer.

Professor: Teenagepiger dyrker mindst idræt
Professor: Teenagepiger dyrker mindst idræt

- Det har længe været kendt, at sport ikke kun er godt for kroppen, men også for den mentale sundhed, og det her studie viser, at uanset hvilken personlighedstype du er, så findes der en sportsgren, som passer netop til dig, siger neuropsykolog, David Lewis.

Hvilken sportspersonlighed er du?

Cyklister:

Stemmer radikalt og liberalt

Er tilbagelænede og rolige

Er mindst tilbøjelige til depression og stress

Er materialistiske

Vandrere og mennesker som går:
Kan lide deres eget selskab

Er gavmilde

Kan ikke lide at tiltrække sig opmærksomhed

De mindst materialistiske

Løbere:

Stemmer socialdemokratisk

Er extroverte

Elsker at være i centrum

Lytter til upbeat musik

Svømmere:

Er renlige og holder orden

Er de bedst elskere

Er gavmilde

Er lykkeligst

Her er 'mirakel-kuren' de fleste vil elske: Dyrk sex!
Her er 'mirakel-kuren' de fleste vil elske: Dyrk sex!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx