Af - 04/04-14 13:12; Opdateret: 04/04-14 13:41

Efter Fies hårde vægtkamp: Nu kalder de mig billigEfter Fies hårde vægtkamp: Nu kalder de mig billig

Før kaldte de hende fed, nu kalder de Fie for 'slutty'. Overraskende og irriterende fortæller hun til mx.dk.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Fie Friedrichsen har gennemgået en stor forvandling. Hun har tabt 70 kilo på to år.

Flere medier heriblandt mx.dk skrev om hendes historie og Facebook-side, hvor hun deler sin historie og liv med over 50.000 følgere.

Her modtager hun dagligt mange positive kommentarer, men der er stadig folk, der af uransaglige årsager har 'ondt i røven':

- Jeg synes generelt, at jeg er meget tålmodig. Men når folk skriver, at jeg er 'slutty' (billig, red.) og opmærksomhedskrævende, så bliver jeg forarget. Det er helt forkert, siger Fie Friedrichsen til mx.dk.

Tusinder følger med: Se Fies vilde forvandling
Tusinder følger med: Se Fies vilde forvandling

Senest var det, fordi hun havde lagt et billede op af sig selv, hvor hun havde en gennemsigtig trøje på og en kort nederdel.

- Hvorfor er det mere slutty end at gå i en bikini på stranden? Men bare fordi det er på nettet, så er det slutty. Nu kan jeg endelig gå i gennemsigtigt tøj og bryde nogen grænser, og så bliver man slutty. Det kan jeg sgu ikke forstå, siger hun.

'Folk finder altid noget negativt'
Og de negative kommentarer går hende da også på, selv om hun erkender, at det er en naturlig konsekvens af at være en offentlig person:

- Folk har altid dømt mig for mit udseende. Og jeg troede, at hvis man eliminerede det, så ville jeg ikke blive dømt mere. Men det er lige meget, hvad så skal folk nok finde noget at kritisere en for, siger 21-årige Fie, der nu studerer til ernæringsrådgiver på Probana.

Overraskende er det måske også, at de fleste af de negative henvendelser kommer fra kvinder.

- Jeg ved ikke, om det har noget med jalousi at gøre. Men de tænker heller ikke over, hvordan jeg har det. Jeg har jo haft dårligt selvværd, negative tanker, og jeg er meget selvkritisk. Det kæmper jeg stadig med, og det tror jeg ikke de tænker over.

Dog opvejer de mange positive henvendelser de negative, og derfor har Fie aldrig overvejet at droppe sin Facebook-side, hvor hun skriver om sit liv for at inspirere og hjælpe andre.

Du kan se Fies Facebook-side ved at trykke her...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx