Af - 30/08-14 17:50

Ustoppelige Team Tvilling: Nu svømmer de Christiansborg RundtUstoppelige Team Tvilling: Nu svømmer de Christiansborg Rundt

I søndags krydsede to af Danmarks sejeste tvillinger målstregen i KMD Ironman Copenhagen. I dag begiver Team Tvilling sig ud på nye eventyr ved at svømme Christiansborg Rundt.

storybild

I søndags krydsede to af Danmarks sejeste tvillinger målstregen i KMD Ironman Copenhagen. I dag begiver Team Tvilling sig ud på nye eventyr ved at svømme Christiansborg Rundt. (Billede: Facebook - Stine Tidsvilde)

Det er kun seks dage siden, de to tvillinger Steen og Peder Mondrup gennemførte KMD Ironman Copenhagen. Siden har de stillet op til adskillige nationale samt internationale interviews og fortalt om deres imponerende bedrift, hvor Steen svømmede, cyklede og løb de i alt 225 kilometer, imens broderen Peder, som er handicappet, sad med i havjakken, med på cyklen og til sidst med i den trehjulede løbevogn igennem de 15 timer og 42,38 minutter, de var om det.

Udlandet elsker Team Tvilling
Udlandet elsker Team Tvilling

I dag begiver Team Tvilling sig ud på nye eventyr ved at svømme Christiansborg Rundt. En rute på i alt to kilometer.

Sammen med cirka 3000 andre vandglade motionister hopper de i Københavns kanal lørdag klokken 12.45 og begiver sig ud på endnu en styrkeprøve.

Team Tvilling dagen efter Ironman: Vi kom tættere på hinanden
Team Tvilling dagen efter Ironman: Vi kom tættere på hinanden

Team Tvilling kan kalde sig Ironmen: Nåede det lige
Team Tvilling kan kalde sig Ironmen: Nåede det lige

De gør det for at sætte fokus på folks berøringsangst over for handicappede og for at vise, at handicappede 'sagtens' kan deltage i ’almindelig’ sport og konkurrencer.

Derfor har de stiftet Foreningen Team Tvilling.

Og her kom de i mål.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

22-årige Sabrine er lokkedue: Hjælper...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx