Af - 02/06-15 11:19; Opdateret: 02/06-15 12:49

Skole anmelder en 10-årig dreng for trusler mod sin lærer.Skole anmelder en 10-årig dreng for trusler mod sin lærer.

En 10-årig skoleelev er blevet politianmeldt for trusler mod sin lærer, efter han onsdag i sidste uge mødte op med en økse på skolen.

- Jeg kan bekræfte, at vi i går modtog en anmeldelse fra Løsning Skole, at en elev onsdag i sidste uge mødte op på skolen kl. 8 med en økse, som han truede en kvindelig lærer med, siger politikomissær ved Horsens Politi, Kent Midtgaard Hansen, til dagens.dk.

Er du interesseret i nyheder fra det østjyske, så like MX AARHUS her.


Episoden udspillede sig onsdag i sidste uge, men den er først blevet anmeldt til politiet mandag, og derfor skal politiet først nu til at afhøre de involverede parter og se på den økse, som den 10-årige angiveligt truede sin lærer med.

24-årig mand forvekslet og gennembanket
24-årig mand forvekslet og gennembanket

- Vi har først fået anmeldelsen seks dage, efter det er sket, så vi har i sagens natur ikke kunne køre ud på skolen med det samme og afhøre de involverede parter, så det skal vi til at have gjort nu, siger Kent Midtgaard Hansen til dagens.dk.
Sagen er ikke kun speciel, fordi det drejer sig om en elevs trusler mod en lærer, det at der er tale om et barn, gør også sagen speciel.
- Sagen er noget speciel, fordi der er tale om en 10-årig dreng, så vi har også en forebyggelsesafdeling, der skal ind over sagen, siger Kent Midtgaard Hansen

Person anholdt for vold med død til følge
Person anholdt for vold med død til følge

​​​


LÆS OGSÅ: Vold mod p-vagter udløser stribe af påbud fra Arbejdstilsynet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx