Af - 04/06-15 21:01

Cristiano Ronaldo og danske Hugo stikker af sammen i nyt spilCristiano Ronaldo og danske Hugo stikker af sammen i nyt spil

Verdens bedste fodboldspiller allierer sig med den verdenskendte danske spilfigur Hugo på flugt fra en fotograf i Las Vegas.

Bildstrecke im Grossformat »

Superstjernen Cristiano Ronaldo slår sig sammen med den danske skærmtrold Hugo i et nyt dansk actionspil til mobiltelefoner og tablets.

Verdens største sportsstjerne, Cristiano Ronaldo, skal sammen med spilkarakteren Hugo, flygte fra den evig jagtende Paparazzi Pete i mobilspillet Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters. Det sker i fuld fart gennem Las Vegas' farverige gader.

- Vi er hos Hugo Games både stolte og glade over at kunne annoncere et samarbejde med verdens største sportsstjerne, Cristiano Ronaldo. Cristiano er et globalt ikon, med en personlighed og styrke, der er elsket verden over. Vi har allerede nydt godt af superstjernens fantastiske personlighed i vores samarbejde. Det har kort sagt været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Cristiano og hans team om Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, siger Henrik Kølle, grundlægger og CEO for Hugo Games.

TV: Cristiano Ronaldo viser sine evner som danser
TV: Cristiano Ronaldo viser sine evner som danser

Ronaldo får angiveligt adskillige tilbud om samarbejder hver eneste dag, men han nikkede ja til den danske skærmtrold, da han selv kendte og elskede Hugo fra sin egen portugisiske barndom.

Og så var de danske spiludviklere inde i varmen.

-Vi er ikke i tvivl om at Cristiano Ronaldos personlige kvaliteter sammenholdt med hans gode kontakt til fans i og udenfor banen samt hans næsten 200 millioner følgere på de sociale medier er et perfekt match med vores egen verdenskendte spilfigur, Hugo. Sammen forventer vi, at de kommer til at sætte et markant aftryk i mobilspillenes verden i de kommende år, siger Henrik Kølle.

Ronaldos ekskæreste gør ligesom Wozniacki
Ronaldos ekskæreste gør ligesom Wozniacki

Udvikleren fortæller, at de ønsker at levere en sjov og konkurrencepræget oplevelse med et spil i endless runner-genren.

Actioneventyret er tilgængeligt fra torsdag. Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters findes gratis i både Google og Apples app-butikker.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx