Af - 23/08-15 19:09; Opdateret: 24/08-15 08:52

Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-skoStod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

I flere dage har en flok unge drenge sovet på gaden, for at sikre sig et par helt specielle sko designet af rapperen Kanye West - som kun findes i et begrænset antal.

Bildstrecke im Grossformat »

Lørdag blev et begrænset antal af den hypede sko, Adidas Yeezy 350 Boost Pirate Black, solgt til unge fyre, der i flere dage havde camperet foran butikkerne, for at sikre sig et par. Nu har flere fået stjålet deres sko.

Det lykkedes de ihærdige mænd at købe skoene, som blev solgt for 1600 kr. i udvalgte butikker i København og Aarhus.


Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Nogle glædede sig til at få dem i brug, mens andre gerne ville sælge dem videre for minimum det firedobbelte af købsprisen. Men for to af drengene endte deres videresalg ikke som planlagt.

I begge tilfælde mødtes sælger med køber i god tro, men det endte ikke med at være den gode forretning, de havde håbet på.

Har du hørt om lignende tilfælde eller har du flere oplysninger i sagerne, så skriv til vores journalist på mgr@mx.dk

I det ene tilfælde skulle den formodede gerningsmand have truet med kniv, og derefter være løbet afsted med de værdifulde sko. Midt- og Vestsjællands politi bekræfter anmeldelsen over for metroxpress.

Nu er populær sko til salg på nettet – så dyre er de blevet på få timer
Nu er populær sko til salg på nettet – så dyre er de blevet på få timer

Det andet tilfælde har den formodede gerningsmand skubbet til sælgeren og herefter løbet med skoene. Tyveriet er anmeldt til Vestegnens politi, men de kan på nuværende tidspunkt ikke bekræfte anmeldelsen. Metroxpress har kontakt med anmelderen.

LÆS OGSÅ: TV: Sov på gaden i fire dage for disse sko - Jeg er så glad, at jeg græder

LÆS OGSÅ: Politiet måtte tilkaldes: Vrede mænd i vild slåskamp over kondisko

LÆS OGSÅ: TV: Her ligger unge tre døgn i kø for et par sko

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx