Af - 24/04-14 21:39

Mand parkerede bilen: Brugte fire uger på at finde denMand parkerede bilen: Brugte fire uger på at finde den

Fynbo har fået sin Mazda tilbage, efter at han har ledt efter den i fire uger. Han havde simpelthen glemt, hvor han parkerede.

storybild

En 74-årig fynbo glemte, hvor i Odense han stillede sin sølvgrå Mazda 3. Takket være en kvik avislæser har han nu fundet den. (Billede: Wikimedia Commons/Alwayzamd/MODELFOTO)

27. marts parkerede 74-årige Johannes Rasmussen sin bil i Odense og begav sig videre ud i byen på sin racercykel. Der var bare lige et problem: Han glemte, hvor han havde stillet bilen.

150 kroner blev til 5 millioner på fire år
150 kroner blev til 5 millioner på fire år

- Jeg er meget lidt kendt i Odense, men jeg er stadig et kvajhoved for ikke at notere, hvor jeg parkerede, forklarer manden, der selv bor i Ballen ved Vester Skerninge på Sydfyn, til Fyens Stiftstidende.

Siden da har han cyklet rundt i byen på må og få for at finde den sølvgrå Mazda 3, men først i dag, fire uger efter den skæbnesvangre parkering, er den blevet lokaliseret af odenseanske Britta Hauge. Da hun læste om sagen i avisen kom hun i tanker om, at hun for flere uger siden så en mand parkere en bil nær sin adresse og cykle væk fra den på racercykel, og så lagde hun to og to sammen og kontaktede politiet, skriver Fyens Stiftstidende. Og ganske rigtigt: Det var Johannes Rasmussen, hun havde set, og han har nu fået bilen tilbage.

Forskning: For meget slik gør dig dum og glemsom
Forskning: For meget slik gør dig dum og glemsom

Fremadrettet vil han tage sine forholdsregler for at undgå gentagelser:

- Jeg skal til Odense om en uge, og det bliver nok nødvendigt for mig at have en ledsager med. Det tror jeg vil være klogt, så jeg ikke laver ulykker, udtaler han til Fyens Stiftstidende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx