Af Simon Boas,Julie Laurs Bundgaard - 07/11-17 21:08; Opdateret: 07/11-17 22:02

Politi efterforsker skyderi ved dansk skole: På jagt efter 'humpende mand'Politi efterforsker skyderi ved dansk skole: På jagt efter 'humpende mand'

Politiet er tirsdag aften til stede ved en skole i Nakskov, hvor der efter sigende er blevet affyret flere skud.

storybild

Arkiv (Billede: Martin Sylvest Andersen)

Ved du noget om sagen? Så hører BT og metroxpress gerne fra dig. Skriv til os på 1929@bt.dk eller via Facebook.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tirsdag aften modtaget en anmeldelse om et skyderi ved Byskolen i Nakskov.

Det oplyser politiet til metroxpress.

»Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse, og at vi lige nu er til stede i området. Vi er ret sikre  på, at der er blevet afgivet skud. Vi kan ikke sige noget konkret, men vi vil anslå, at tre til fire skud er blevet affyret,« lyder det fra Tom Stysiek, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, inden han tilføjer:

»Vi har ikke nogen dernede, der er blevet ramt.«

Kokken 21.44 oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse, at vidner har set en mand humpe fra stedet, men at det endnu ikke har lykkedes politiet at lokalisere manden. Derfor efterlyser de nu vidner, der kan have oplysninger om skyderiet.

Politiet skriver desuden, at de har anholdt en yngre mand med relationer til bandemiljøet og er ved at undersøge hans potentielle rolle i skudepisoden nærmere.

Skuddene er blevet affyret fra en bil, og politiet har fundet tre til fire patronhylstre, oplyser vagtchefen ifølge TV 2.Lærke Lund Pedersen bor i Nakskov og hørte skuddene blive affyret.

»Jeg sad og spiste aftensmad med min mor, da vi hørte omkring fire smæld. Jeg synes, det lød som kanonslag,« siger Lærke Lund Pedersen til metroxpress.

Hun har før hørt kanonslag, så hun studsede ikke nærmere over det. Senere, da hun var på vej over til en ven, ringede hendes mor dog. Hun havde set politibiler med udrykning og ville sikre sig, at hendes datter var okay.

Lærke Lund Pedersen fortæller, at der holder politibiler i området omkring skolen, men at hun derudover ikke har bemærket noget ud over det sædvanlige.

Et større område er i øjeblikket afspærret af politiet som følge af skyderiet.

Omkring kl. 21.15 kunne vagtchefen ikke oplyse yderligere om episoden, men henviser til politiinspektør Kim Kliver. Det har indtil videre ikke været muligt for metroxpress at komme i kontakt med politiinspektøren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx