Af - 23/03-16 18:28; Opdateret: 23/03-16 20:20

Lige nu: Mistænkelig rygsæk bremser togtrafik på Valby StationLige nu: Mistænkelig rygsæk bremser togtrafik på Valby Station

Alle toge holder stille på Valby Station, efter at der blevet fundet en efterladt rygsæk i et tog. Politiets bomberyddere er netop i færd med at undersøge den mistænkelige bagage.

storybild

Fundet af en blå rygsæk i et S-tog har onsdag aften ført til, at Valby Station i København er blevet lukket og rømmet for passagerer.

Der kører ligeledes hverken S-tog eller fjerntog kører gennem stationen, oplyser Københavns Politi, der har tilkaldt bomberyddere, som netop er i færd med undersøge det mistænkelige forhold.

- Når der er tale om et stykke mistænkelig bagage i et tog, siger det sig selv, at vi tilkalder bomberyddere, siger vagtchef ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, til Metroxpress.

Han tilføjer, at alle passagerer på stationen er blevet eskorteret væk i sikkerhedsafstand, og politiet har afspærret hele området omkring stationen.

Toget, der havde retning mod Klampenborg Station, blev standset på stationen ved 17.30-tiden og passagererne ombord blev over højtaleranlægget bedt om at forlade toget, oplyser DSB til Metroxpress.

DSB oplyser desuden på sin hjemmeside og Twitter, at der ikke kører toge mellem Københavns Hovedbanegård og Valby Station og henviser til, at man i stedet skal benytte Movias busser.

Metroxpress følger sagen.

Opdateres...


Opdateres...


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx