Af Michel Wikkelsø Davidsen - 16/08-17 07:08

Mikkel Hansen har fundet kærligheden: Her er hans nye kæresteMikkel Hansen har fundet kærligheden: Her er hans nye kæreste

Danmarks bedste håndboldspiller har fundet kærligheden igen. Det bekræfter kæresten Stephanie Gundelach.

storybild

(Billede: INA FASSBENDER)

Mikkel Hansen er ikke længere single, for en af verdens bedste håndboldspillere har fundet sammen med Stephanie Gundelach. Det bekræfter den 31-årige stylist.

»Ja, men jeg har ingen kommentarer,« siger Stephanie Gundelach helt kort til Se og Hør.

McFull

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den


Parret var ifølge ugebladet på Roskilde Festival sammen i sommer, og det blev også til en tur til Barcelona for Paris SG-spilleren og hans nye kæreste. Men det er først nu, at forholdet er endeligt bekræftet.

Dermed er Mikkel Hansen igen taget af kødmarkedet, hvor han har befundet sig siden 2014, da den 29-årige håndboldstjerne og ekskæresten Julie Hviid gik fra hinanden. I mellemtiden har Mikkel Hansen haft masser af succes på håndboldbanen.

Han blev blandt andet kåret til verdens bedste håndboldspiller for anden gang i 2015 og var med til at vinde OL-guld med det danske landshold i sommeren 2016. Derudover har Mikkel Hansen vundet adskillige trofæer med sine klubber, og nu har han altså også fundet kærligheden.

Just hanging with Herman

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den


Hugo Boss dinner

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx