Af - 11/04-17 10:30

Mor besøgte sin lille søns grav: Da hun bad om et tegn, skete der noget særtMor besøgte sin lille søns grav: Da hun bad om et tegn, skete der noget sært

En engelsk mor er nu sikker på, at der findes mere mellem himmel og jord. Det mener hun efter en episode, hvor hun besøgte sin søns grav.

storybild

(Billede: Marie Robinson)

Det skriver britiske Mirror.

45-årige Marie Robinsons fire år gamle søn, Jack Robinson, døde i april 2014 af kræft i hjernen. Kun fire måneder tidligere havde lægerne opdaget svulsten.

Marie Robinson har på det sidste haft en svær tid, da hun har tænkt på, at det snart er treårsdagen for sin søns død.

Derfor tog hun lørdag den 1. april ned til graven for at besøge sin søn.

Her bad hun om et tegn. Et tegn som Jack skulle vise hende.

»Tidligt lørdag morgen gik jeg ud til bilen (for at køre på arbejde, red.), her sagde jeg højt og tydeligt: 'Jack, vær sød at give din mor et tegn.' Jeg ville tage ned og se ham efter arbejde,« sagde Marie Robinson til Mirror.

Klokken et fik hun fri. Derfor tog hun ned til Jacks grav, hvor hun sad på græsset foran stenen.

Og da fik hun, efter eget udsagn, et tegn fra Jack. En lille rødhals kom nemlig flyvende og satte sig på morens udstrakte fingre. Rødhalsen kom flyvende fra Jacks gravsten, hvor den lige havde siddet.

»Han blev ved med at se mig i øjnene, og på et tidspunkt fløj han over på min skulder og nippede mig et par gange,« sagde Marie Robinson om rødhalsen.

Og hele hændelsen filmede Marie Robinson på sin mobiltelefon. Efterfølgende har hun lagt videoen på sin Facebook-profil.

Her skrev hun:

’Jeg kan næsten ikke tro, hvad der lige er sket. Kom ned for at besøge min dyrebare dreng, Jack, og satte mig på jorden ved siden af ham. Og dette skete lige. Det fik tårerne frem i mig. Tager det som et tegn fra Jack,’ skrev Marie Robinson til videoen.

Opslaget hor videoen er gået viralt. Det er delt mere end 115.000 gange, har fået over 229.000 tilkendegivelser og over 33.500 kommentarer. Selve videoen er set mere end 12 millioner gange.

Det er Marie Robinson glad for.

’Jeg vil gerne sige, at hvis min lille rødhalsvideo kan vække opmærksomhed om børn med hjernesvulster og kræft og den sorg, det er, at miste et barn, så er det en positiv ting,’ skriver hun på Facebook efterfølgende.

Hun er også glad for, at så mange mennesker verden over har valgt at skrive glade og positive beskeder til hende. Hun skriver, at hun har fået så mange, at hun næsten ikke kan nå at svare på dem alle.

Se opslaget fra Marie Robinson på Facebook her:

LÆS OGSÅ: 25-årig forsvandt i junglen: Da han blev fundet, havde han en utrolig overlevelseshistorie

LÆS OGSÅ: Forskning slår fast: Derfor skal du ikke gå i bad lige inden du skal sove

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritiserede Donald Trump: Nu bliver...
bt.dk
Curlingkvinderne tabte i neglebider...
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Tidligere barnestjernes burgerkæde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx