Af - 12/03-14 10:33; Opdateret: 12/03-14 18:38

Kvindelig knivmorder stikker igenKvindelig knivmorder stikker igen

36-årige Karina Bergholdt Scheel fik i 2006 ti år for at dræbe en mand med en brødkniv. Nu er hun tiltalt for at stikke en ny mand ned - denne gang med en steakkniv

storybild

For 8 år siden blev Karina Bergholdt Scheel dømt for knivmord. Dengang brugte hun en knivmord. Nu er hun tiltalt igen for at have stukket sin kæreste i halsen med en steakkniv. (Billede: Johnny Frederiksen)

Nogen skulle måske tage knivblokken fra 36-årige Karina Bergholdt Scheel-Sharma, der i denne måned skal for retten i Nykøbing.

Det er anden gang hun har stukket en mand med en kniv.

I 2006 fik hun ti års fængsel for, at have stukket en 55-årig mand til døde med en brødkniv i Kokkedal. Her beskyldte hun først den 41-årige mand, der først blev varetægtsfængslet - men blev siden løsladt, hvorefter kvinden altså blev dømt for knivdrabet.

Hun var ikke været ude af fængslet ret længe før hun, den 13. november ifølge anklageskriftet, som metroxpress er i besiddelse af, under et skænderi stak sin 40-årige kæreste i halsen med en steakkniv.

Det medførte et 2,5 cm. langt snitsår og kraftig blødning. Også en finger på kærestens højre hånd fik et “cirka en cm. langt gabende snitsår.” Manden overlevede.

Kvinden er nu tiltalt for kvalificeret vold, der kan give op til seks års fængsel.

I anklageskriftet står også, at hun fem dage efter knivstikkeriet, uden at have kørekort, mistede herredømmet over en bil i Vordingborg, hvorefter hun kolliderede med en modkørende Mercedes.

Hun forsatte derefter gennem en hæk. Begge biler blev smadrede. Hun flygtede derefter fra stedet til fods uden at angive sit navn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx