Af Sebastian Bjerring Jensen - 15/07-17 17:44

Tivoli-gæster raser efter skandaløs koncert: 'Mage til vrøvl og forfærdelig undskyldning'Tivoli-gæster raser efter skandaløs koncert: 'Mage til vrøvl og forfærdelig undskyldning'

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

storybild

Sådan så Erykah Badu ud, da hun 45 minutter for sent trådte ind på scenen i Tivoli (Billede: © Uffe Weng)

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

45 minutter.

Så lang tid måtte flere tusinder Tivoli-gæster fredag aften vente, da de havde fundet vej til den københavnske forlystelsespark for at høre amerikanske Erykah Badu.

Soulsangerinden var skemalagt til at træde ind på scenen klokken 22.00, men først kl 22.45 stod hun foran plænen i Tivoli. Og så var det endda med et særdeles lavt lydniveau. Det skriver flere Facebook-brugere i dag. En af dem er Jakob Johansen.

Som kommentar til et opslag om koncerten med Erykah Badu på Tivolis egen Facebook-side skriver Jakob Johansen blandt andet: 'Erykah Badu og bandet var fantastiske men lyden på plænen i tivoli er efterhånden er stående vittighed man har hørt alt for mange gange. Jeg stod 20 meter fra scenen og alle omkring mig stod og lænede sig forover for at prøve at høre musikken.'

Flere andre brugere vedkender sig samme holdning og kritiserer koncerten for både forsinkelsen og den dårlige lyd. Det er måske også derfor, at Tivoli lørdag har skrevet et opslag på deres Facebook-side, hvor de beklager begge forhold, men fraskriver sig ansvaret for det.

I opslaget skriver de, at 'forsinkelsen og lydniveauet var udenfor Tivolis kontrol'. Den undskyldning køber flere brugere dog ikke, og en af dem er Bent Aalling, der efterhånden er træt af dårlige koncertoplevelser i den store forlystelsespark:

'Mage til vrøvl og dårlig undskyldning. De seneste 2 sæsoner har lydniveauet ved Fredagsrock i Tivoli generelt været for ringe til de koncerter, der har været afholdt. De ville klæde Tivoli at få rettet op på dette problem; muligvis nå frem til en erkendelse af, at Tivoli, under de givne forhold og restriktioner, ikke er egnet til afholdelse af Fredagsrock. Get better - or get out,' skriver Bent Aalling i sin kommentar til Tivolis opslag.

Tivoli fastholder dog overfor BT, at de havde gjort noget fredag aften, hvis det stod i deres magt:

»Vi er jo rigtig kede af kritikken, og det er jo heller ikke sådan, vi normalt afholder Fredagsrock-koncerter. Vi kender ikke grunden til forsinkelsen, og lyden har jo været en kunstnerisk beslutning, som heldigvis blev klaret. Vi begår dog nok en fejl ved ikke at informere bedre om forsinkelsen før koncerten, så det må vi tage på vores kappe,« siger Simon Verheij, der er kommunikationskonsulent hos Tivoli.

Han bekræfter også, at Tivolis booker vil tage en snak med Live Nation, der stod for gårsdagens koncert i går.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx