Af - 13/07-16 13:19

Her er vinderne af årets FEDESTE sommerjobHer er vinderne af årets FEDESTE sommerjob

Se de to vindervideoer, hvor de fortæller, hvorfor netop de skal have jobbet.

Bildstrecke im Grossformat »

Metroxpress skrev i sidste måned om et vildt jobtilbud hos firmaet Boatflex, der profilerer sig på at være havets Airbnb.

Her søgte de friske folk, der var klar på at sejle verden rundt og berette hjem om deres oplevelser. Hvem kunne ikke tænke sig det?

Og nu er de heldige vindere fundet. Se deres ansøgningsvideoer længere nede i artiklen.

De to udvalgte er begge journalister og arbejder på henholdsvis DR og Ekstra Bladet, så de ved, hvordan man viderebringer viden, hvilket er en af grundene til de fik jobbet.

Det der skilte sig ud var, at de begge er meget eventyrlystne og kunne bevise, at de tidligere havde kastet sig ud i eventyr og har en smag for det ukendte samtidig med, at de var gode til at formidle, og det var derfor, vi valgte dem.

Siger presseansvarlig hos Boatflex, Arvid Aagaard. Han håber, at deres to kandidater kan være med til at give en personlig vinkel på, hvorden det føles at rejse til havs.

- Jeg har lige talt op, og vi har fået lige omkring 180 ansøgere til jobbet. Det har været et meget bredt felt lige fra landskendte journalister og politikere, til nyuddannede studenter og hjemmegående husmødre, lyder det fra Arvid Aagaard.

Den ene af vinderne er Kasper Randrup-Thomsen på 25 år, der aldrig har sejlet før.

Det er for fedt. Det er en god mulighed for at kombinere det at skrive, opleve ting og at rejse. Jeg har aldrig været ude at sejle nogensinde, så det er en ny verden for mig, fortæller Kasper Randrup-Thomsen.

- Jeg kunne godt tænke mig at komme til Middelhavet og Norden, Norge eller Island. Og så selvfølgelig Caribien, men det er måske lige langt væk, siger 25-årige Kasper Randrup-Thomsen, der er en af de heldige, som fik sommerjobbet hos Boatflex.(Foto: Alona vibe-vestergaard andersen)

På trods af den manglende sejlerteknik, er det langt fra første gang, at Kasper Randrup-Thomsen rejser rundt i verden, og nu glæder han sig til nye eventyr.

- Jeg tror, at man kan få nogle anderledes oplevelser ved at sejle. Og Line, som jeg skal rejse med, har ret meget forstand på at sejle, så det er nok hende, der skal være kaptajn på de første par ture, og så kan jeg vel lære det sådan stille og roligt, lyder det fra Kasper Randrup-Thomsen.

Den første tur mod de fjerne kyster er den 1. august, hvor de to vindere sætter kurs mod Stavanger i Norge. Her skal de blandt andet skal se det verdenskendte fjeldplateau, prædikestolen, samt mødes med en lokal kaptajn, der forhåbentligt kan vise dem lokale hemmeligheder.

LÆS OGSÅ: Iværksættere starter Airbnb for både

LÆS OGSÅ: Airbnb eksploderer i Danmark

LÆS OGSÅ: Airbnb og Uber - Her er alle bagsiderne ved deleøkonomi

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx