Af - 13/08-15 20:55

Ekspert om Klein-stormvejr: Næsten umuligt at stoppeEkspert om Klein-stormvejr: Næsten umuligt at stoppe

Den populære børnevært Sebastian Klein er havnet i et stormvejr på Facebook.

storybild

Sebastian Klein er havnet i problemer på grund af et 'like' han ikke vidste, han havde givet. (Billede: Polfoto/mx-collage)

Børneværten Sebastian Klein, politikeren Anders Samuelsen og debattøren Suzanne Bjerrehuus er havnet i en voldsom strid på Facebook, efter sidstnævnte langede kraftigt ud efter børneværten, der uforvarende var kommet til at ‘like’ et opslag, der svinede hende til.

Suzanne Bjerrehuus' opslag, der har startet hele balladen. Foto: Facebook

Sebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vrede
Sebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vrede

Sebastian Klein har siden understreget, at han må have trykket 'like' ved en fejl. Folkets reaktion har været hundredvis af rasende beskeder, der sviner ham og hans afdøde forældre til, forklarer han på Facebook.

Men hvordan kan noget så simpelt som et uheldigt ‘like’ skabe så meget røre? Vi har spurgt Facebook-eksperten Thomas Bigum, der ikke er overrasket, da han hører om den spegede sag.

- Det kommer ikke bag på mig, for det skulle jo ske før eller siden, at en misforståelse ender som en kamp om, hvem man holder med. Det er tilfældighedernes spil, siger Thomas Bigum, der fortsætter:

- Det viser, hvor svært det er at stoppe snebolden, når først den ruller, og hvor hurtigt snebolden når en meget høj hastighed. Den er næsten umulig at stoppe.

Det fik folk til at angribe DR-værten. Foto: Facebook

Han angriber voksne danskere for at optræde på ‘børnehaveniveau’, når der debatteres på nettet, men trøster Sebastian Klein med, at også denne ‘shit storm’ formentlig snart er glemt.

- Sådan noget her går hurtigt over. Der har været lignende eksempler, men jeg kan ikke lige komme på dem, så der kan du bare se, hvor hurtigt det bliver glemt igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx