Af Maria Christine Madsen - 20/08-17 14:12

23-årig kvinde udsat for voldtægt i skovområde: Politiet efterlyser vidner23-årig kvinde udsat for voldtægt i skovområde: Politiet efterlyser vidner

Kort efter midnat søndag modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra en kvinde om, at hun var blevet voldtaget i et skovområde i Næstved nær en musikfestival.

storybild

ARKIVFOTO (Billede: Linda Kastrup)

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 00:30, og den unge kvinde på 23 år forklarede, at hun var blevet voldtaget lørdag aften i et skovområde beliggende bag festpladsen, hvor der blev afholdt 'Vi elsker 90'erne'-fest, ved Rådhusengen i Næstved.

Kvinden havde selv deltaget i 'Vi elsker 90'erne'-festen, men voldtægten fandt ifølge kvinden ikke sted på festivalpladsen, forklarer efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen til BT.

- Vi har et meget sparsomt signalement af gerningsmanden. Det er derfor, vi efterlyser vidner, der kan have set noget mistænkeligt eller har set kvinden, siger han.

Særligt efterlyser politiet vidner, der i tidsrummet omkring klokken 23:15-23:30 har bemærket en kvinde uden 'underbenklæder og kun iført en blå t-shirt og kondisko' ved skoven omkring adgangsområdet til festpladsen.

Derudover efterlyser politiet også personer, der har befundet sig i umiddelbar nærhed af kvinden.

Søren Ravn Nielsen forklarer, at kvinden blev hjulpet af nogle personer, som havde set hende komme gående kun iført den blå tshirt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx