Af - 24/01-17 13:29

Tilbød slik og Pokemon-kort: Nu har politiet anholdt mulig børnelokkerTilbød slik og Pokemon-kort: Nu har politiet anholdt mulig børnelokker

I Roskilde-området har flere børn oplevet at blive passet op af en maskeret mand i en hvid eller grå varevogn.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

Tirsdag middag har politiet anholdt en mand, der er mistænkt for at stå bag en række sager om børnelokkeri i Roskilde-området. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

I blandt andet Hvalsø, Jyllinge, Kirke-Hyllinge, Lille-Skensved og Viby Sjælland har en maskeret mand passet børn op med tilbud om Pokemon-kort, slik eller bare et lift.

Det gik mandag ud over en kun 10-årig dreng fra Viby, der blev forsøgt hevet ind i en hvid varebil, der stemmer overens med den hvide eller grå vogn, som andre børn også har haft et ubehageligt møde med.

Drengen slap fri ved at skrige og slå manden, der blev efterlyst med følgende signalement:

Mørkhudet mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, mørkt brunt glat hår, iført sort jakke, sorte bukser med lommer på siden, sorte læderhandsker og sorte sko.

Da manden angreb den 10-årige dreng, var han iført en hvid hockeymaske.

- Vi har siden anholdelsen i formiddag brugt vores tid på at ransage. Manden er blandt andet mistænkt for blufærdighedskrænkelse eller forsøg på det, siger pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den anholdte skal nu i grundlovsforhør, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx