Af Fie West Madsen - 24/11-17 20:42

Billige jakker skabte kaos under Black Friday: 'Hun begyndte at skrige, men folk fortsatte'Billige jakker skabte kaos under Black Friday: 'Hun begyndte at skrige, men folk fortsatte'

Fredag har butikker verden over holdt Black Friday med store rabatter på massevis af varer, men for norske Delnia Amini blev tilbudsjagten en noget ubehaglig oplevelse.

storybild

Black Friday bliver afholdt over hele verden, og her er det fra en butik i Sao Paulo i Brasilien. (Billede: SEBASTIAO MOREIRA)

Det fortæller hun til TV 2 Norge.

28-årige Delnia Amini var sammen med sin søster taget til Norwegian Outlet i Vesby i det sydlige Norge, men da dørene til udsalget åbnede, begyndte folk at presse bagfra for at komme ind og få fat i nogle jakker på tilbud.

Delnias søster fik en stang i hovedet, men folk blev ved med at presse.

»Hun begyndte at skrige, men folk fortsatte med at strække sig efter jakkerne. Det er jo damejakker, og det var mænd, som gik til 'angreb'. Det er lidt mærkeligt,« forklarer Delnia til TV 2 Norge.

Ingen af de to søstre kom noget voldsomt til, men Delnia understreger dog, at det er første og sidste gang, hun besøger Norwegian Outlet i Vesby.

Erlend Sørland, der er daglig leder af Norwegian Outlet i Vesby erkender også, at Black Friday ikke gik helt som håbet.

»Normalt lukker vagterne bare et vist antal personer ind i butikken, men her lukkede de lidt mange ind. Kombineret med gode tilbud og en masse ivrige handlende, blev det lidt for meget af det gode,« siger han til TV 2.

Han understreger samtidig, at varerne godt kunne være placeret bedre i butikken.

Selvom oplevelsen var ubehagelig for Delnia Amini og hendes søster, så var turen dog ikke helt forgæves, for de kom hjem med to af de jakker, de kom efter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx