Af Niels Pedersen - 26/02-18 12:10

Kvinde franarret 123.000 kroner efter en tur i Netto: 'Vær yderst opmærksom' Kvinde franarret 123.000 kroner efter en tur i Netto: 'Vær yderst opmærksom'

En bølge af tricktyverier skyller ind over Danmark netop nu.

storybild

Arkivfoto (Billede: Kim Haugaard)

Politet advarer igen mod tricktyverier. Det sker efter at en 74-årig kvinde blev franarret 123.000 kroner efter en tur i Netto.

Det skirver TV Syd.

Kvinden kørte hjem til sin bolig efter at have købt ind i Netto i Bramming lørdag eftermiddag og blev i indkørslen mødt af en udenlandsk mand og kvinde, som spurgte om vej til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Hun forsøgte at hjælpe dem, men måtte desværre betale meget dyrt for sin venlighed. Søndag opdagede hun således, at hendes Dankort var væk - og at der var hævet 123.000 kroner på det.

»Vi er ret sikre på, at de to tricktyve har afluret kvindens pinkode i Netto og så fulgt efter hende hjem, hvor de så har ladet som om, de ikke kunne finde vej. Her har de så i forviringen stjålet kortet,« siger Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Han opfordrer alle borgere til at være mistroiske, hvis fremmede henvender sig til dem og spørger om vej.

Det sker efter at Østjyllands Politi så sent som i weekenden kom med en lignende advarsel efter at antallet af tricktyverier er eksploderet i politikredsen.

»Tyvene slår til over hele Østjylland. Og især mod de svageste borgere, eksempelvis ældre og gangbesværede. Vi kan kun opfordre til at være yderst opmærksomme,« siger politikommissær Arne Mikkelsen fra Østjyllands Politi til Stiften.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sasha Klæstrup: Dén diva har...
bt.dk
Klar til Brøndby eller FCM: Første...
bt.dk
Bendtners klub i sorg:...
bt.dk
Her er de bedste talentklubber: To...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx