Lotte står på venteliste til HPV-behandling: Nu er hun ved at give opLotte står på venteliste til HPV-behandling: Nu er hun ved at give op

24-årige Lotte Madsen besvimer mange gange om dagen, efter at hun for tre år siden fik HPV-vaccinen. Nu står hun på venteliste og føler, at hun bliver kastet rundt i systemet.

storybild

24 årige Lotte Madsen står på venteliste til at få lægelig hjælp på det regionale HPV-center. (Billede: Privatfoto)

For 24-årige Lotte Madsen fra Aalborg, som har en professionsuddannelse i sports-management, er det ikke mere et spørgsmål om, hvor længe hun kan overleve med sin sygdom, men hvor længe hun overhovedet har kræfter til fortsat at holde sig i live.

- Siden jeg blev HPV-vaccineret, er jeg bare blevet dårligere og dårligere for hver måned og for hver dag, der går. Jeg besvimer nu mange gange om dagen og kan derfor ikke bo alene og har været nødt til at rykke ud af min lejlighed og flytte hjem til mine forældre, hvor det sikreste er, at jeg bliver i sengen, fortæller hun til metroxpress.

81 kvinder med alvorlige celleforandringer blev glemt
81 kvinder med alvorlige celleforandringer blev glemt

Lotte Madsen, der blev HPV-vaccineret for tre år siden, er i blandt de mere end 500 unge piger og kvinder, som lige nu venter på lægelig hjælp på et af landets fem modtagecentre, som dog allerede nu en uge efter åbningen 1. juni melder om lange ventelister.

- Lige nu er jeg helt fortvivlet, for hospitalet aner ikke, hvornår jeg kan få en tid, og efter at være blevet afvist af så mange læger, som slet ikke kender til mulige bivirkninger af HPV, havde jeg virkeligt håbet at komme til eksperter, så jeg måske kan komme til at arbejde igen og bruge min uddannelse, som jeg er så glad for, forklarer Lotte Madsen, som også lider af massive hovedpiner og voldsom træthed.

Forsker bag HPV-vaccinen: - Jeg vil ikke give den til mine børn
Forsker bag HPV-vaccinen: - Jeg vil ikke give den til mine børn

Herunder kan du se, hvor mange piger der står på venteliste på de regionale HPV-centre:


HPV-vaccinen gjorde Katrine kronisk syg
HPV-vaccinen gjorde Katrine kronisk syg

Læger advarer: Frygter bivirkninger ved HPV-vaccine
Læger advarer: Frygter bivirkninger ved HPV-vaccine

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx