Af - 21/04-17 11:16

Tine blev udsat for utænkeligt tyveri: Fire dage senere skete mirakletTine blev udsat for utænkeligt tyveri: Fire dage senere skete miraklet

Tirsdag skrev Tine Bjørneboe et længere opslag på det sociale medie Facebook, efter hun havde haft indbrud i sit hjem i Næstved.

storybild

'KÆRE TYV. Hvis du har nogen form for empati, så kom tilbage og stil de ting du har stjålet i dag fra mig og mine børn. Minder fra mine børns for nyligt afdøde far og min mand.'

Sådan startede bønnen, der blev delt adskillige gange på det sociale medie. For blandt ejendelene, der blev stjålet, var en computer som gemte på uvurderlige minder af hendes familie.

»Der var alt på de computere. Alle minderne fra vores tid sammen og vores børns liv,« har hun tidligere sagt til BT.

Hendes mand gennem mere end ti år, Jacob, døde nemlig i 2016 efter mange års kamp mod kræft. Først blev han diagnosticeret med sarkom-kræft, og i 2015 fik han konstateret leukæmi. I sommeren 2016 var lægernes håb sluppet op, og den lille familie måtte bare nyde deres sidste tid sammen. Den 30. november afgik Jacob ved døden.

Tidlig fredag morgen skulle hun på besøg hos tv-programmet 'Go'Morgendanmark', og da hun trådte ud ad døren, var hun lige ved at snuble over en kasse. Og da hun så indholdet, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

I kassen var der nemlig hendes computer, mobiltelefon og en iPad med de mange uerstattelige minder. Hun er lykkelig.

»Det er simpelthen fantastisk,« siger hun i programmet.

Hun fortæller også, at hun har fået henvendelser fra folk, der påstår, at der er fra det kriminelle miljø. som har givet udtryk for, at tyvene er gået over stregen. Men hun ved ikke, hvem der har afleveret genstandene tilbage.

På sin Facebook-profil takker hun blandt andet de mange danskere, som har været med til at dele hendes appel.

'Heldigvis endte min "skandale-historie" med en Happy Ending og det var den vinkel jeg kunne tage med på TV. Optimismen har virket! Fællesskabet har virket! Åbenheden har virket! At turde bede om hjælp har virket! Nu må jeg hellere komme hjem og lave en back-up.'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øverste 17 meter i stort højhus kan...
bt.dk
Australsk bonde straffet med...
bt.dk
Store forsinkelser for togpassagerer:...
bt.dk
Dansk rejseselskab bløder: Taber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx