Af - 11/02-14 15:33; Opdateret: 11/02-14 18:11

Falske betjente stoppede kvinde og stjal hendes bilFalske betjente stoppede kvinde og stjal hendes bil

Et usædvanligt biltyveri, hvor to falske betjente stjal en Mercedes fra en intetanende kvinde, bekymrer lige nu Nordsjællands Politi.

storybild

Et usædvanligt biltyveri, hvor to falske betjente stjal en Mercedes fra en intetanende kvinde, bekymrer lige nu Nordsjællands Politi. Det var en model, som denne - blot i stationcar - tyvene stak af i. (Billede: Wikimedia Commons - Matthias93)

På vej hjem fra Vedbæk Station med rygende varme pizzaer på passagersædet blev en 57-årig kvinde pludselig blinket ind til siden af en bagvedliggende bil.

Det var politiet, som med blå blink og langt lys ville have kvinden til at standse.

To personer anholdt for at skyde betjent
To personer anholdt for at skyde betjent

Det gjorde hun, og kort efter præsenterede sig en civil betjent, som bad hende at stige ud af sin sorte Mercedes C-klasse stationcar.

Den mandlige betjent viste legitimation, som kvinden ikke nåede at se ordentligt, hvorefter han forklarede, at han var nødt til at tjekke bilens lygter, som han mistænkte for at være defekte.

6 torskedumme betjente anholdt efter denne video
6 torskedumme betjente anholdt efter denne video

Manden bad herefter om kvindens kørekort, som han gik tilbage til sin egen bil for at tjekke. Da han vendte tilbage til kvinden, bad han hende stille sig om bag bilen, så hun kunne tjekke bremselyset. Imens satte manden sig til rette i førersædet, så han kunne træde på bremsen, hvilket ville aktivere bremselyset.

Det blev det dog ikke. Langt fra. For i stedet for at træde bremsen i bund, jokkede manden på speederen, og pludselig kunne den intetanende og noget forbløffede kvinde se sin sorte Mercedes forsvinde i mørket.

Tre falske betjente ryger i ægte fængsel
Tre falske betjente ryger i ægte fængsel

Politiet har ikke set noget lignende
Over for metroxpress fortæller Nordsjællands Politi, at de er i gang med at undersøge sagen, som de betragter som alvorlig:

- Vi betragter sagen med en vis alvor, for det er bestemt ikke noget, man skal gøre. Man må ikke udgive for at være en offentlig myndighed, lyder det fra presserådgiver ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, som ikke mindes at have set et lignende, frækt biltyveri tidligere.

- Vi er lige nu i gang med at undersøge sagen, og jeg kan derfor ikke udtale mig yderligere, men jeg kan understrege, at vi gør, hvad vi kan for at komme til bunds i sagen, siger Henrik Suhr.

Pas på falske politibetjente i udlandet
Pas på falske politibetjente i udlandet

Ifølge lokalavisen.dk beskrives den falske betjent, som henvendte sig til kvinden, som dansk, 185 centimeter høj, 25-30 år, almindelig til slank af bygning. Ifølge kvinden havde han et 'rundt hoved' med kommunefarvet, kort eller plysset hår, blå øjne og var barberet. Føreren af den anden bil kan ikke beskrives.

Den stjålne, sorte Mercedes C-klasse stationcar har registreringsnummeret AB 30 474.

Ved du noget, må du gerne kontakte politiet i sagen på telefon 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Dansk popstjerne springer ud som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx