Af - 23/09-13 11:57; Opdateret: 23/09-13 12:52

Fire bilister banker ind i kronhjort med 130 km/t.Fire bilister banker ind i kronhjort med 130 km/t.

En uheldig kronhjort havde forvildet sig ud på motorvejen i nat, og fire biler kørte galt.

storybild

En kronhjort havde i nat forvildet sig ud på en motorvej i Vordingborg, hvor den blev påkørt af hele fire bilister. (Billede: Polfoto)

Et mindre drama udspillede sig i nat på Sydmotorvejen i Vordingborg, da en kronhjort havde forvildet sig ud på motorvejen.

Hele fire biler kørte galt, efter den første bil med en 21-årig chauffør bragede ind i det store klovdyr med 130 kilometer i timen. Den døde sandsynligvis på stedet.

- De kommer kørende på motorvejen, hvor den første bil kører ind i hjorten og ryger af banen. Så kommer den næste (en 31-årig bilist, red), og han kører også ind i den og triller lidt rundt, siger vagtchef ved Sydsjællands Politi Flemming Hartmann til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Teenager død i trafikulykke: Bilist ville undvige rådyr

Herefter var kronhjorten røget over i den anden vejbane, hvor en 36-årig mand fra Borre ramte den, og til sidst måtte en 54-årig mand fra Stensved en tur ud i autoværnet, efter han havde pløjet ind i den nu ganske døde hjort. Det hele gik meget hurtigt, fortæller vagtchefen.

- Alle uheldene er sket lige i rækkefølge fra klokken 0.36 og lidt frem, hvor vi får anmeldelsen, siger han til mx.dk.

En af de forulykkede bilister blev efterfølgende kørt til kontroltjek på Køge Sygehus, men ingen andre en kronhjorten er kommet til skade. Kørebanen var ryddet og rengjort klokken 02.50, oplyser politiet.

Pas på ved skumringstid
Det er ikke ret ofte, at danske bilister påkører kronhjorte, men til gengæld sker der ofte uheld med de mindre rådyr.

- Nu er der her tale om en kronhjort, og det er ikke voldsomt mange, vi påkører af dem. Selvom der er en stigning i bestanden, er det ret uheldigt, at der er fire der påkører samme dyr, siger Flemming Hartmann.

LÆS OGSÅ: To trafikuheld: Ambulance kolliderede med engelsk bil

- Men periodevis er der mange påkørsler af rådyr, især på det tidspunkt af døgnet. De bevæger sig jo mest omkring ved skumringstid ved solopgang og -nedgang, og i parringstid er der ekstra mange af dem rundt omkring, siger han til mx.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx