Af Simon Boas,Maria Christine Madsen - 19/09-17 14:06; Opdateret: 19/09-17 19:32

12-årige Lasse var forsvundet i over et døgn: Nu er han fundet12-årige Lasse var forsvundet i over et døgn: Nu er han fundet

Politiet har nu fundet en 11-årig dreng, der var forsvundet i mere end et døgn.

storybild

12-årige Lasse har været forsvundet siden mandag eftermiddag.

Den 12-årige Lasse, der ikke var blevet set siden mandag eftermiddag ved bostedet Østervang i Holstebro, hvor han bor, er nu fundet.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="da"><p lang="da" dir="ltr">Den 12 årige Lasse er fundet i god behold i Holstebro. Vi takker for alle henvendelser i sagen. Vagtchefen</p>&mdash; MV-Jyllands Politi (@MVJPoliti) <a href="https://twitter.com/MVJPoliti/status/910191133191438338">19. september 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Vagtchef Lars Even oplyste tidligere, at de ikke regnede med, at der havde været en forbrydelse bag,

»Tidligere havde vi en formodning om, at han kunne være rejst mod Sønderjylland, men lige nu har vi ingen formodning om, hvor han kan være,« sagde Lars Even tidligere.

Lasse blev beskrevet som 174 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort, mellemblond hår. Han var iført en hættetrøje med hvid tryk på maven af af mærket Hummel, jeans, sort kasket og mørke sko med hvid kant. Han medbragte en sovepose og to bæreposer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kryptisk DR-chef om ny X Factor-vært:...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx