Af - 15/06-16 14:02

15 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler15 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler

Ligegyldigt om du er rutineret festvalgænger eller rookie - kan du altid opgradere dit gear.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er ikke altid til at stole på det danske sommervejr, men det er ligegyldigt, når du har denne stol med kabine. Stolen skulle ikke tage mere end ét minut at folde ud. Du kan finde stolen Er du typen, der altdi bliver væk fra vennerne i mængden? Tag et par selvlysende handsker på - så kan de let finde dig, når du rækker hænderne i vejret. Du kan købe dem . Er en almindelig øl-bong for kedelig til jeres lejr kan I investere i 'Bongzilla'. Her kan seks personer tylle løs på en gang. Der kan være fire liter øl i baljen - og du kan få den . Timelange køer til badene er et evigt festivalproblem. Men med dette kit, kan du lave din helt egen bruser - så du ikke behøver stå i den stinkende kø. Find den Er du typen, der gerne vil have lidt ekstra alkohol med ind på festivalpladsen? Så kan du overveje at opbevare dine 'smuglervarer' i en fiks hårbørste i stedet for en lommelærke. Du kan finde den . Nogle koncerter bliver rimelig vilde - især hvis du er en af dem, der elsker moshpit! Hvis du ikke vil en tur forbi samaritterne, kan du beskytte dig med en bobleplastdragt! Den er selvfølgelig også vandtæt. Find sættet . Halskæde med øl-bong - så har du altid din øl-bong med dig. Denne har plads til cirka én øl. Find den . De fleste piger, har på et eller andet tidspunkt i deres liv ønsket, at de kunne stå op og tisse. Det kan de med med tissetragten. Så undgår man også den ubekvemme skrædderstilling og tis på skoene. Smart! Find en forhandler . Når jeres kreative idéer til drukspil og -lege er sluppet op, kan I læne jer tilabge og skiftes til at kaste druk-terningen. Den fås . Er I mere til luksusudgaven kan jeres lejr investere i druk-roulette-spillet. Sats på et nummer eller farve, drej hjulet og sæt heldet og din promille på prøve. Du kan finde spillet . Det kan være svært at holde styr på øllene - dette bælte hjælper dig. Køb bæltet Det er et klassisk festival-problem at løbe tør for strøm. Men med dette batteri kan du lade mobilen eller kameraet op, når som helst, hvor som helst. Freeloader classic fungerer som batteri med indbygget solcelleoplader, hvilket betyder du blot skal ligge panelet i direkte sollys – så bliver batteriet ladet op og kan oplade din telefon med det. Du kan finde opladeren Nabolejren holder techno-fest natten lang, men du vil meget hellere falde i søvn til Beethoven, Mozart eller Vivaldi. Det kan du med musikpuden! Sæt blot din telefon eller musikafspiller i det integrerede jack-stik og fald i søvn til din yndlingsmusik. Du kan finde din nye yndlings-pude . Lad ikke de danske sommerbyer drukne din telefon. Coveret beskytter mod både sne, sand, vand og forhåbentlig urinstøv, som har til vane at blæse rundt i luften under Roskilde Festival. Du kan finde beskyttelsescoveret . Hvis du ikke finder en festval-flirt, der kan holde dig varm gennem de danske kølige sommernætter, så kan denne pose hjælpe dig. Når du aktiverer posen kan den varme i helt op til 18 timer. Du kan få varmeposerne i forskellige varianter

Hvad end du skal på Roskilde, Langeland, Skanderborg, Nibe eller en af de andre danske festivaler, så har vi samlet listen over de fedeste festival-gadgets, der gør din festival langt sjovere.

Der er findes nemlig gadgets, der både beskytter dig mod blå mærker, gør dig lettere fuld og tager din nattesøvn til nye højder.

WTF: Edward Snowden live på Roskilde Festival
WTF: Edward Snowden live på Roskilde Festival

Se tingene øverst i galleriet.


LÆS OGSÅ: Roskilde Festival-aktuel rapper anholdt for voldtægt: Koncert i fare

LÆS OGSÅ: Åh nej! Kæmpe rap-navn aflyser Roskilde-optræden

LÆS OGSÅ: SKØRT: Se hvad jyderne vil gøre for en Mokai

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx