Af - 05/01-16 12:34

Bilka erkender disse to fejl i Mohamad-sagBilka erkender disse to fejl i Mohamad-sag

Tirsdag erkendte Bilka flere fejl, de har begået i forbindelse med Mohamad Jarwerheris opsigelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Bilka har efter eget udsagn begået to fejl i forbindelse med den meget omtalte opsigelse af 17-årige Mohamad Jarwerheri. Det skriver kæden i en pressemeddelelse, som udkom umiddelbart efter et 'dialogmøde' tirsdag, hvor Dansk Supermarked endte med at tilbyde Mohamad en genansættelse.

Mohamad skulle blandt andet ikke have været alene til samtalen, hvor han underskrev sin egen opsigelse.

- Dels skulle Mohamad have været tilbudt en bisidder til mødet. Det er ikke et lovkrav, men vores virksomhedspolitik foreskriver dette. Derudover skulle Mohamad på mødet ikke have været præsenteret for en opsigelse, og sagen burde have været undersøgt yderligere, inden den eventuelt havde fået konsekvenser. Dette beklager vi naturligvis meget, lyder det i meddelelsen.

Bilka tilbyder Mohamad nyt job - men han tøver
Bilka tilbyder Mohamad nyt job - men han tøver

Bilka erkender dermed, at Facebook-tråden, som førte til samtalen og dermed også opsigelsen, skulle have været undersøgt nærmere. Det blev den dog ikke, fordi den 17-årige - ifølge Dansk Supermarked - underskriver opsigelsen til samtalen med sin chef.

- Hverken Bilka eller Dansk Supermarked som sådan har undersøgt den facebook-debat, der ligger til grund for de kundeklager, der nødvendiggjorde samtalen mellem Mohamad Al Jarwerheri og hans nærmeste chefer. Det har vi ikke, fordi vi aldrig når dertil, da mødet afsluttes med en opsigelse, skriver Dansk Supermarked i meddelelsen.

Bilka-anmelder: - Jeg har modtaget dødstrusler
Bilka-anmelder: - Jeg har modtaget dødstrusler

Mohamad har selv fortalt, at han til samtalen blev bedt om at skrive opsigelsen under - uden at hans chef havde læst hele Facebook-tråden, og at han heller ikke havde et ønske om at læse den.

LÆS OGSÅ: Forsoning? Bilka inviterer Mohamed til snak i det nye år

LÆS OGSÅ: Moralsk skub til 17-årige Mohamad efter Bilka-farvel

LÆS OGSÅ: Shitstorm mod Bilka efter fyring af gymnasieeleven Mohamad

LÆS OGSÅ: 17-årige Mohamad: - Facebook-debat fik mig fyret fra Bilka

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx