13/07-14 17:10

Vidner har set forsvundne indere på tog mod KøbenhavnVidner har set forsvundne indere på tog mod København

Det indiske drengehold i håndbold, der lørdag forsvandt fra stævne i Nordjylland, er set på tog mod København.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nordjyllands Politi har fået mange henvendelser om det indiske drengehold i håndbold, der lørdag lavede et kollektivt forsvindingsnummer, mens de var til stævne i Dronninglund.

Flere vidner beretter uafhængig af hinanden, at holdet er set tage et tog fra Aarhus lørdag klokken 13:17 - et tog, der ankom til København omkring klokken 16 samme dag.

- Vi har vidneudsagn, der peger på, at drengene skulle have talt om at besøge en moské på Nørrebro i København, og det er et spor, vi naturligvis følger nu, siger politiets vagtchef, Henrik Beck.

11 indere pist forsvundet: Kender ingen i Danmark
11 indere pist forsvundet: Kender ingen i Danmark

Han understreger, at politiet har taget kontakt til tysk politi, ligesom der er taget kontakt til alle landets øvrige politikredse i forbindelse med sagen.

Ifølge vagtchefen har de fem holdledere, der deltog i stævnet sammen med drengene, alle forladt landet og er taget tilbage til Indien efter endt afhøring hos politiet.

Drengene er teenagere i forskellige aldre. Den yngste er blot 13 år, mens de fleste er mellem 15 og 17 år, fortæller vagtchefen.

Politiet er i besiddelse af drengenes ejendele og pas. Til gengæld har man ikke den fjerneste idé om, hvorfor drengene tilsyneladende er forsvundet fra jordens overflade.

11 indiske drenge forsvundet ved håndboldstævne
11 indiske drenge forsvundet ved håndboldstævne

Personer med oplysninger opfordres til at kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx