20/03-16 20:07

Lystfisker finder død person på en eng på SjællandLystfisker finder død person på en eng på Sjælland

Umiddelbart tyder intet på, at der er sket en forbrydelse, men politiet behandler dødsfaldet som mistænkeligt.

storybild

En polsk lystfisker fandt søndag eftermiddag et lig liggende på en eng ved Gundsømagle på Sjælland. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox.dk)

En polsk lystfisker har søndag eftermiddag fundet en død person på en eng ved Værebro Å, et par kilometer fra Gundsømagle på Sjælland.

Efterforskere og kriminalteknikere har undersøgt liget, og umiddelbart tyder intet på, at vedkommende har været udsat for en forbrydelse.

Alligevel bliver sagen behandlet som et mistænkeligt dødsfald, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Det betyder, at politiet behandler sagen som om der er tale om en forbrydelse. Det gør man for at sikre eventuelle spor, hvis det senere skulle vise sig, at der ikke er tale om en ulykke.

Området har været oversvømmet af åen, og politiet kan ikke udelukke, at liget, der bærer præg af, at personen har været død i længere tid, er kommet flydende til findestedet.

Afdøde er bragt til Retsmedicinsk Institut for at blive obduceret og undersøgt nærmere.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kan der være tale om en 74-årig kvinde, som i oktober sidste år forsvandt.

- Umiddelbart kan politiet ikke fastslå, om afdøde er identisk med den savnede kvinde, men politiet har på det foreliggende grundlag valgt at underrette kvindens familie om fundet af den døde person, hedder det i pressemeddelelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx