Af - 10/01-14 13:21

Urtekram tilbagekalder populær crunchy mysliUrtekram tilbagekalder populær crunchy mysli

900 pakker 'Crunchy granatæble speltmysli' fra Urtekram er tilbagekaldt fra supermarkederne. Der er spor af hasselnød.

storybild

900 pakker 'Crunchy granatæble speltmysli' er blevet tilbagekaldt fra supermarkederne. Der er spor af hasselnød. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Har du købt en pakke Crunchy granatæble speltmysli fra Urtekram, så hold lige skeen fra munden. I hvert fald hvis du er nøddeallergiker.

Urtekram tilbagekalder nemlig 900 pakker 'Crunchy granatæble speltmysli', da der ved en fejl er opstået risiko for, at der findes spor af hasselnødder i produktet.

IKEA tilbagekalder 29 mio. lamper
IKEA tilbagekalder 29 mio. lamper

Over for mx.dk siger kvalitets- & miljøchef Anne S. Hansen i Urtekram, myslipakkerne kun er sendt ud til Føtex og Bilka.

- Indtil videre har vi fået oplyst, at der måske er seks forbrugere, der har købt denne mysli. Så det er ikke fordi, det er så mange, siger hun.

Novo Nordisk tilbagekalder tre millioner insulinpenne
Novo Nordisk tilbagekalder tre millioner insulinpenne

Crunchy granatæble speltmysli er et helt nyt produkt, og derfor er der heldigvis ikke mere end 900 pakker ude på landsplan.

På emballagen er det ikke mærket, at der er spor af hasselnødder, hvilket myslien normalt heller ikke skal indeholde.

Tulip tilbagekalder tusindvis af grillpølser
Tulip tilbagekalder tusindvis af grillpølser

Ifølge Anne S. Hansen vægter Urtekram sikkerheden højt, og derfor vil de gerne ud med historien, da de seks pakker rent teoretisk kan være blevet købt af en nøddeallergiker.

Urtekram meddeler:

- Urtekram Int. A/S hjemkalder for en sikkerheds skyld alle myslier med EAN 5765228126905, lot nr. 0201020 og mindst holdbar til 12.12.2014. Forbrugerne får pengene retur Hvis man har et af følgende produkter stående på køkkenhylden, skal man enten kassere det eller returnere det til den butik, hvor det er købt og få pengene retur. Den økologiske Crunchy granatæble speltmysli er kun blevet leveret til få butikker og hjemkaldelsen omfatter derfor kun Bilka og Føtex.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx