Af - 17/09-13 11:03

Politi: Sådan fandt vi kræftsyg drengs  PlaystationPoliti: Sådan fandt vi kræftsyg drengs Playstation

5-årig kræftsyg drengs playstation er nu fundet igen efter den blev stjålet fra stue på hospital

storybild

Den 5-årige fik stjålet sine ting under indlæggelse på Odense Universitetshospital (Billede: Polfoto)

Fyns Politi har fundet den harddisk og Playstation, som 1. august blev stjålet fra en 5-årig kræftsyg drengs stue på Odense Universitetshospital. Fundet er gjort efter et anonymt tip.

- Det anonyme tip fik os til at ransage to adresser på Nordfyn, og her fandt vi både den stjålne harddisk og Playstation. I samme forbindelse har vi sigtet to personer for henholdsvis tyveri og hæleri, siger politikommissær Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også: Kræftsyg 5-årig dreng fik stjålet alt på hospitalet

Harddisken tilhører drengen og hans familie, mens den stjålne Playstation tilhører Odense Universitetshospital og var udlånt til drengen.

Niels Erik Nymark Jensen er ikke i tvivl om, at den megen omtale i medierne har været medvirkende til at opklare tyveriet.

På harddisken gemte den kræftsyge dreng og hans familie billeder af stor affektionsværdi for familien. Politiet vil nu undersøge, om det er muligt at genskabe billederne.

- Vi håber selvfølgelig på, at det vil lykkes. Men under alle omstændigheder er vi glade for, at det lykkedes at finde de stjålne effekter og dermed at opklare sagen.

Han opfordrer alle til at mærke eller gravere ting af værdi eller stor betydning. Det gør dem mindre attraktive at stjæle, men når ulykken er sket er det en stor hjælp, når sagen skal opklares.

Ved tyveriet på Odense Universitetshospital blev der også stjålet en bærbar computer. Den blev indleveret til politiet den 22. august og er blevet genforenet med drengen og hans familie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Derfor fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx