Af Ritzau - 17/04-16 22:05; Opdateret: 18/04-16 01:10

Kærestepar dræbt af kvindes ekskæreste på LangelandKærestepar dræbt af kvindes ekskæreste på Langeland

Fyns Politi har anholdt en person, som formodes at være gerningsmand til et skyderi på Langeland.

storybild

To personer er søndag aften blevet ramt i et skyderi på Langeland. (Billede: Free/Colourbox)

En kvinde og en mand er søndag aften blevet dræbt af skud i landsbyen Snøde på Langeland, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om et samboende par, som ifølge fyens.dk var kærester. De er efter alt at dømme blevet dræbt af kvindens ekskæreste.

Drabene skete kort før klokken 21 søndag aften. Politiet rykkede ud til stedet, efter at naboer havde slået alarm klokken 20.47.

Gerningsstedet er en bopæl, der ligger på hovedvejen i Snøde nord for Tranekær og cirka 25 kilometer nord for Rudkøbing.

Den formodede gerningsmand, som er den dræbte kvindes ekskæreste, er ved 22-tiden blevet anholdt, efter at han blev stoppet af politiets afspærringer ved Svendborgsundbroen mellem Tåsinge og Sydfyn.

- Klokken 21.50 anholder Fyns Politi en formodet gerningsmand ved Svendborgsundbroen i en bil. Under ransagning findes gerningsvåbnet, skriver politiet.

Vagtchef Christian Rasmussen vil natten til mandag ikke specificere, hvilket våben der er tale om, udover at det er et skydevåben.

Han ønsker ikke at give flere oplysninger i sagen, herunder alderen på de implicerede. Fyns Politi oplyser dog, at den anholdte mand skal fremstilles i grundlovsforhør i Svendborg mandag morgen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx