Af David Andersen - 09/12-15 22:32

Formodet knivstikker fra Skagen har meldt sig selvFormodet knivstikker fra Skagen har meldt sig selv

40-årig mand har tabt en del blod, men er ikke i livsfare. En formodet gerningsmand er selv gået til politiet.

Nordjyllands Politi har onsdag ved 21-tiden anholdt en formodet gerningsmand i forbindelse med et knivstikkeri tidligere på dagen i Skagen.

- Den anholdte kontaktede selv politiet, og gerningsstedet er formentlig på gerningsmandens bopæl tæt på findestedet i Skagen.

- Forurettede og gerningsmanden er bekendte og færdes begge i misbrugsmiljøet i Skagen, oplyser vagthavende Heine Hansen i pressemeddelelsen.

Anholdelsen kommer, efter at en 40-årig mand først på aftenen blev fundet såret af knivstik på Trindelvej i Skagen.

Politiet skriver, at manden "havde skader efter knivstik", men ikke hvor han er stukket eller hvor mange gange. Han har mistet en del blod, men skulle være uden for livsfare.

Inden den formodede gerningsmand meldte sig, var meldingen fra politiet, at man ikke vidste, hvad der var sket, da det ikke havde været muligt at afhøre offeret.

Manden blev fundet ved 18-tiden, og politiet er efter klokken 22 stadig i området, hvor der bliver gennemført kriminaltekniske undersøgelser.

Nordjyllands Politi, der ikke har yderligere oplysninger, vil meget gerne høre fra folk, som måtte have bemærket noget i forbindelse med episoden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx