Af - 07/10-15 16:20; Opdateret: 07/10-15 16:55

- Jeg var gravid, men drak champagne, spiste sushi og blød ost- Jeg var gravid, men drak champagne, spiste sushi og blød ost

Jeanett Drevsfeldt valgte at tage løst på de mange regler, da hun var gravid med sin datter. Hun både drak champagne, spiste gorgonzola og sushi.

storybild

Jeanett Drevsfeldt for Odense valgte at tage løst på Sundhedsstyrelsens anbefalinger, da hun var gravid med sin datter. (Billede: Privat)

Jeanett Drevsfeldt fra Odense nægtede at følge de mange råd slavisk, da hun var gravid med Bella, der i dag er to et halvt år.

- Jeg prøvede på ikke at ændre mit liv for meget, da jeg var gravid. Jeg forsøgte at læse op på alt det som stod, men det var en jungle. Så jeg drak nok omkring fem genstande alkohol under de ni måneder, jeg var gravid. Jeg var aldrig fuld, det højeste jeg drak var halvandet glas champagne en nytårsaften, siger hun.
Hun prøvede i stedet blot at leve fornuftigt. Alt med måde.

- Jeg spiste også bløde oste som gorgonzola og rødt kød, selv om anbefalinger sagde, at jeg ikke måtte. Men det var jo ikke sådan, at jeg spiste det tre gange om ugen, men jeg holdt mig ikke fra det. Jeg spiste da også sushi, men holdt mig fra visse fisk, siger hun.

Hun er ikke overrasket over, at så mange er berusede i den uge, de bliver gravide. Selv havde hun prøvet to måneder, før det lykkedes.

- Jeg blev gravid på en ferie, selv om jeg selvfølgelig ikke ved, om jeg havde drukket den aften, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx