Af Ritzau - 07/01-17 16:43

Sigtelse: Voldtog kvinde med dildo og forsøgte at køre hende nedSigtelse: Voldtog kvinde med dildo og forsøgte at køre hende ned

En 46-årig mand er blevet fængslet for en stribe af overgreb på sin kone. Det skete hjemme og i et sommerhus.

storybild

(Billede: Fotograf Sonny Munk Carlsen)

En 46-årig mand fra Fredericia er lørdag ved Retten i Odense blevet varetægtsfængslet i knap fire uger for flere voldelige overgreb på sin 36-årige hustru.

Der er rejst en stribe sigtelser mod manden. Blandt andet er han sigtet for at sætte sig oven på kvinden og bruge en dildo på hende mod hendes vilje, oplyser anklager Flemming Høj Larsen, Fyns Politi.

Manden nægter sig skyldig i de fleste af de sigtelser, som anklagemyndigheden har rejst, og han har kæret fængslingen til landsretten.

Det første overgreb skete i september, men overgrebene fortsatte i månederne efter. I november er han sigtet for at forsøge at køre kvinden ned.

Desuden er han sigtet for at tage halsgreb på kvinden og give hende et par lussinger, for at true hende og for at sende en spytklat efter hende.

- Han nægter sig i det store og hele skyldig. Han erkender at have givet hende en lussing og at have ødelagt hendes mobiltelefon, men ellers nægter han at kende noget til det og stiller sig uforstående, siger Flemming Høj Larsen.

Volden skal have fundet sted på parrets bopæl i Fredericia og i et sommerhus i Middelfart.

Da han lørdag var i grundlovsforhør i Retten i Odense fandt dommeren mistanken mod den 46-årige tilstrækkelig til at varetægtsfængsle ham.

Det skete med henvisning til gentagelsesrisikoen, og til at han på fri fod vil kunne hindre sagens opklaring, oplyser anklageren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx